Skab resultater med en årsaftale fra INDKOM

INDKOMs koncept er udviklet og tilpasset små og mellemstore virksomheder. Vi arbejder med et udviklingsforløb, der strækker sig over et år ad gangen. I løbet af de 12 måneder tager vi i samarbejde med dig hånd om at skabe en sund fordeling mellem drift, udviklingstiltag og forankring.

Med årsaftalen får du:

 Månedlig sparring

 Struktur i den daglige drift

 Hjælp til forankring af nye tiltag

 En unik plan til udvikling af din forretning

 Konkrete løsninger præsenteret i øjenhøjde

"Vi blev i 2014, 2015 og 2018 udvænt til Gazellevirksomhed af Børsen, ligesom vi netop har modtaget en AA-rating fra Bisnode. Meget af dette kan tilskrives Indkoms arbejde"
Cliff Nielsen
Ejer og Direktør - Cklar Service

Fast konsulent

Hos os bliver du tilknyttet én konsulent, som vil følge dig gennem hele dit udviklingsforløb. Konsulenten lærer dig og din forretning at kende, så du får optimalt udbytte af vores samarbejde.

Månedlig udvikling

Under udviklingsforløbet mødes vi hos din virksomhed hver måned. Her arbejder vi med de indsatsområder, der er identificeret og prioriteret i din udviklingsplan. Sammen sikrer vi, at alle indsatser bliver grundigt gennemarbejdet og forankret i virksomheden.

Med på sidelinjen

Imellem møderne har du god tid til at passe den daglige drift med os på sidelinjen som sparringspartner. Det giver et fleksibelt samarbejde, hvor vi hele tiden kan tage fat i arbejdsopgaverne og sparre om problemstillinger.

Alt sammen til priser aldrig før set i branchen

Med en årsaftale fra INDKOM får du en fast pris, der dækker et helt års forretningsudvikling samt løbende sparring. Med tre forskellige årsaftaler dækker vi behov for både små og mellemstore virksomheder.

Lille årsaftale

Prisen for ét års forretningsudvikling svarende til kr. 4.500,- pr. md.

Mellem årsaftale

Prisen for ét års forretningsudvikling svarende til kr. 6.000,- pr. md.

Stor årsaftale

Prisen for ét års forretningsudvikling svarende til kr. 7.500,- pr. md
Årsaftalen vælges på baggrund af dine behov. På den måde betaler du aldrig for meget og får flere timer, end du har brug for. I samarbejde med dig fastsættes prisen dermed ud fra en vurdering af sammenhængen i mellem:
Virksomhedens størrelse – arbejdsopgavernes omfang – konsulentens tidsforbrug
Vores koncept passer ind i alle virksomheder uanset branche og størrelse

Kunder

Om os

Værktøjskassen

INDKOM ApS   |   22 18 70 60   |   mail@indkom.dk   |   CVR: 38253247   |   Axel Kiersvej 11   |   DK-8270 Højbjerg