Skip to main content

Kortlæg din virksomheds forretningsmodel

Arbejd aktivt med din forretningsmodel – og optimer din virksomhed. Med dette værktøj får du en introduktion til, hvordan du kan benytte Business Model Canvas til at få mere ud af dit hårde arbejde.

Business Model Canvas skabelon og værktøj

Ønsker du at få mere ud af dit hårde arbejde, men er du i tvivl om, hvordan du optimerer din forretning? Hos INDKOM har vi udviklet et simpelt værktøj, der kan hjælpe til at tænke din forretning på en helt ny måde. Du får hermed muligheden for at indfrie det fulde potentiale i din virksomhed.

Business Model Canvas er et internationalt og anerkendt koncept, som kan bruges til at optimere og analysere forretningsmodeller. I vores værktøj har vi forsøgt at gøre modellen overskuelig og handlingsorienteret, så du kan bruge vores værktøj aktivt til at skabe en ny og forbedret strategi for din virksomheds fremtidige vækst. Til dette formål har vi udarbejdet et eksempel på en tilgang, som nemt kan overføres til din virksomhed.

Med vores værktøj får du en beskrivelse og forklaring af følgende:

  • Hvad er Business Model Canvas
  • Hvorfor skal du arbejde med Business Model Canvas
  • Hvordan du arbejder med Business Model Canvas
  • Hvordan du kan skabe en forretningsmodel

Få fokus på din virksomhed med vores værktøj og tænk grundigt over hele din forretningsmodel. Det vil afklare din virksomheds værdier og hjælpe dig med at gentænke din forretning og situation, så du får indsigt i nye måder at skabe vækst på. Vores værktøj er derfor perfekt som skabelon for, hvordan du opnår succes med Business Model Canvas analyse i din virksomhed.

Download vores værktøj på dansk online her på siden. Hvis du ønsker sparring eller hjælp til brug af Business Model Canvas, så kan vi hos INDKOM hjælpe med at facilitere og eksekvere strategien i din virksomhed. Se vores årsaftaler her på hjemmesiden.

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik