Skip to main content

Full cost timepris beregner

Find ud af, hvad dine medarbejdere koster dig i timen – og få mere ud af det, du laver. Med dette værktøj får du en beregner, der hjælper dig med at finde den timepris, du skal fakturere dine kunder.

Full cost beregner

Har du en konkret idé om, hvad dine medarbejdere koster dig i timen, og hvordan du får mere ud af det, du laver i arbejdsdagen? Hvis ikke du har en idé om det, kan det have en konsekvens for din bundlinje. Hos INDKOM har vi hjulpet mange virksomheder igennem årene med at forstå og finde frem til den rette timepris, som de skal fakturere deres kunder for. Det samme kan du få hjælp til, endda helt gratis.

Vi har udviklet et værktøj, der kan være med til at hjælpe dig til at udregne full cost omkostningerne på alle dine medarbejderes timer. På denne måde har du en bedre forståelse for, hvad det koster dig, når du leverer en opgave. Vores værktøj kan være med til at optimere din virksomhed indtjening, så du får flere midler og muligheder i virksomheden.

Vores full cost beregner er nemt at benytte, og den tager udgangspunkt i alt fra lønudgifter, faste omkostninger og den spildtid der er i virksomheden. Herved kalkuleres den egentlige timepris, så du har en bedre forståelse af, hvad dine medarbejdere koster dig.

Værktøjet kan bruges til følgende:

  • Få indsigt i hvilke udgifter der er forbundet med at have en medarbejder ansat
  • Beregne hvad det reelt koster i timen, når medarbejderne skal levere på en opgave
  • Finde den rigtige eksterne timepris, når medarbejderne laver fakturerbare kundeopgaver
  • Sikre indtjeningen på dine medarbejderes timer

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik