Mennesker

Har din virksomhed de rette kompetencer?

En virksomhed er ingenting uden mennesker. Så når man vil udvikle sin forretning må man spørge sig selv om to ting: ”Har vi det rette team med ombord?”  og ”har vi de kompetencer vi skal bruge?”. For at kunne svarer ja til begge, kræver det, at man løbende arbejder med både medarbejderudvikling og lederudvikling i sin virksomhed. Ved at gøre det får man samtidig mulighed for at påvirke virksomhedens kultur og adfærd, så den understøtter forretningen bedst muligt.   

I INDKOM er vi resultatorienteret, men et resultat kan være mange ting, det er ikke udelukkende økonomisk. I mange virksomheder hjælper vi med opnå menneskelig resultater, så som øget motivation og arbejdstrivsel. Vi hjælper virksomheder med at få glade og passionerede medarbejdere, hvilket i sidste ende også kan mærkes på bundlinjen.

Vi kan hjælpe dig med

 • Medarbejderudvikling
 • Lederudvikling
 • Ledelseskursus
 • Kultur og adfærd
 • Medarbejdertilfredshed
 • Kompetenceudvikling
 • Rekruttering
 • Onboarding
 • Konflikthåndtering
 • Teamudvikling
 • Personprofiler
 • ..og meget mere

Har du en konkret udfordring, så kontakt os her - vi er altid klar på en uforpligtende og fortrolig snak om din forretning!

Hvordan arbejder vi med mennesker i INDKOM?

I INDKOM arbejder vi med menneskelig udvikling af både ledelsen og medarbejderne. Vi hjælper med at udvikle kompetencer og motivere, så virksomheden har den bedste forudsætning for at skabe resultater. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring og brænder for at arbejde med mennesker. Igennem årsaftalen kan vi hjælpe med daglige udfordringer og arbejdet med motivation og kultur. Derudover tilbyder vi også projekter som medarbejdertilfredshedsmålinger eller lederkursus.

Find inspiration til dit arbejde herunder, hvor vi deler ud af vores erfaringer i indlæg om ledelse, motivation og kultur. Eller download vores gratis værktøjer, som du kan bruge til arbejde med menneskelig udvikling i din virksomhed.

Download værktøjer indenfor mennesker

MUS Skema

MUS Skema

MUS-samtaler er et effektivt ledelsesværktøj, når det gøres rigtigt. Hent vores værktøj og få gode råd før, under og efter, samt et skema med spørgsmål, så I kommer hele vejen rundt.

Mini DISC

Mini DISC

Undersøg dine medarbejderes personlighed med Mini DISC. Med en trin-for-trin-guide får du større indsigt, så du bedre kan forstå dine medarbejdere og bruge deres potentiale bedst muligt.

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse

Har du svært ved at motivere dine medarbejdere? Og forstår du ikke deres behov - så er det svært at være en dygtig leder! Ved hjælp af 4 konkreteledelsestile kan du få hjælp til, hvordan du bedst motivere dine medarbejdere.

Læs indlæg indenfor mennesker

8 typiske fejl du ikke må begå som leder

8 typiske fejl du ikke må begå som leder

Med over 20 år som leder har vores ene partner i INDKOM Jim gjort sig en erfaring eller to. Han er derfor heller ikke bleg for at erkende, at han som leder har begået fejl. I dette indlæg understreger han vigtigheden i at have denne selvindsigt og i at bruge den til at udvikle sin selv som leder.

Tjekliste: Hvad kendetegner den gode leder?

Tjekliste: Hvad kendetegner den gode leder?

Hvad kendetegner en god leder? Det giver vores konsulent René sit bud på i dette indlæg, hvor han opstiller en tjekliste med 9 karaktertræk, som en god leder skal have. Så test dig selv af, og brug listen til at reflektere over dine egne lederevner, det kan være den kan motivere dig til at blive endnu bedre!

Lederens komplette guide til den gode MUS

Lederens komplette guide til den gode MUS

Medarbejder Udvikling Samtalen er et glimrende ledelsesværktøj, som giver en større forståelse for, hvad der motiverer medarbejderen. Men som leder kan det være svært at få noget konstruktiv ud af MUS. I dette indlæg giver Jim derfor en komplet guide på baggrund af hans mange års erfaring som leder.