Mennesker

Har din virksomhed de rette kompetencer?

En virksomhed er ingenting uden mennesker. Så når man vil udvikle sin forretning, må man spørge sig selv om to ting: ”Har vi det rette team med ombord?”. ”Har vi de kompetencer, vi skal bruge?”. For at kunne svare ja til begge kræver det, at man løbende arbejder med både medarbejderudvikling og lederudvikling i sin virksomhed. Ved at gøre det får man samtidig mulighed for at påvirke virksomhedens kultur og adfærd, så den understøtter forretningen bedst muligt.   

I INDKOM er vi resultatorienteret, men et resultat kan være mange ting. Det er ikke udelukkende økonomisk. I mange virksomheder hjælper vi med opnå menneskelige resultater, såsom øget motivation og arbejdstrivsel. Vi hjælper virksomheder med at få glade og passionerede medarbejdere, hvilket i sidste ende også kan mærkes på bundlinjen.

Vi kan hjælpe dig med:

 • Medarbejderudvikling
 • Lederudvikling
 • Ledelseskursus
 • Kultur og adfærd
 • Medarbejdertilfredshed
 • Kompetenceudvikling
 • Rekruttering
 • Onboarding
 • Konflikthåndtering
 • Teamudvikling
 • Personprofiler
 • .. og meget mere

Har du en konkret udfordring, så kontakt os her. Vi er altid klar på en uforpligtende og fortrolig snak om din forretning!

Hvordan arbejder vi med mennesker i INDKOM?

I INDKOM arbejder vi med menneskelig udvikling af både ledelsen og medarbejderne. Vi hjælper med at udvikle kompetencer og motivere, så virksomheden har den bedste forudsætning for at skabe resultater. Vores konsulenter har mange års ledelseserfaring og brænder for at arbejde med mennesker. Igennem årsaftalen kan vi hjælpe med daglige udfordringer og arbejdet med motivation og kultur. Derudover tilbyder vi også projekter som medarbejdertilfredshedsmålinger eller lederkursus.

Find inspiration til dit arbejde herunder, hvor vi deler ud af vores erfaringer i indlæg om ledelse, motivation og kultur. Eller download vores gratis værktøjer, som du kan bruge til arbejde med menneskelig udvikling i din virksomhed.

Download værktøjer indenfor mennesker

MUS Skema

MUS Skema

MUS-samtaler er et effektivt ledelsesværktøj, når det gøres rigtigt. Hent vores værktøj og få gode råd før, under og efter, samt et skema med spørgsmål, så I kommer hele vejen rundt.

Mini DISC

Mini DISC

Undersøg dine medarbejderes personlighed med Mini DISC. Med en trin-for-trin-guide får du større indsigt, så du bedre kan forstå dine medarbejdere og bruge deres potentiale bedst muligt.

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse

Har du svært ved at motivere dine medarbejdere? Og forstår du ikke deres behov - så er det svært at være en dygtig leder! Ved hjælp af fire konkrete ledelsesstile kan du få hjælp til, hvordan du bedst motiverer dine medarbejdere.

Læs indlæg indenfor mennesker

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

INDKOMs konsulent Claus giver her 8 gode råd til dig, der har brug for at finde den helt rigtige medarbejder, når du har travlt. Claus har også lavet en guide til, når du skriver jobopslaget. Følg den for en nem og overskuelig proces, så du får alt det væsentlige med og tiltrækker den rigtige kandidat.