Økonomi

Har du styr på din virksomheds økonomi, eller styrer den dig?

Om du vil det eller ej, så er din virksomhed styret af økonomi. Det er grundlaget for hele forretningen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at have styr på økonomien fremfor at blive styret af den, som det er tilfældet i alt for mange virksomheder. God økonomistyring giver overblik og ro i maven. Det sikrer, at du har den rigtige forudsætning for at træffe alle de vigtige beslutninger i virksomheden. Kort sagt er økonomistyring derfor grundlaget for at drive en sund forretning.

I INDKOM har vi altid fokus på, at vores kunder får nok ud af deres hårde arbejde. Vi hjælper med at skabe overblik og styre efter økonomiske nøgletal. Det ser vi som en forudsætning for at kunne træffe gode valg om virksomhedens fremtid. Gennem god økonomistyring hjælper vi dermed vores kunder med at skabe balance imellem bundlinje og udvikling. 

 

Vi kan hjælpe dig med:

 • Økonomiske analyser
 • Finansiel rådgivning
 • Indtjeningsoptimering
 • Regnskabsforståelse
 • Investeringsplan
 • Budgetplanlægning
 • Likviditetsoptimering
 • Styring af nøgletal
 • Udarbejde business case
 • Prissætning
 • Målstyring
 • .. og meget mere

Har du en konkret udfordring, så kontakt os her. Vi er altid klar på en uforpligtende og fortrolig snak om din forretning!

Hvordan arbejder vi med økonomi i INDKOM?

Vores konsulenter i INDKOM er ikke revisorer, og vi er ikke et revisionshus. Men derfor er økonomi stadig et af vores fem primære kompetenceområder. Vi arbejder med udvikling af hele forretningen, og her er økonomi og økonomistyring en central del. Derfor har alle INDKOMs konsulenter praktisk erfaring og en stor grundlæggende forståelse for arbejdet med økonomiske processer i små og mellemstore virksomheder. Vi hjælper vores kunder gennem enten større projekter med analyser og optimering eller gennem løbende sparring med årsaftalen.

Hvis du vil se konkrete eksempler på, hvordan vi blandt andet arbejder med økonomi, så hent nogle af vores gratis værktøjer herunder eller læs de seneste indlæg fra konsulenter om området.

 

Vil du høre mere om vores services?

Kontakt Claus Damsgaard

Partner og konsulent

+45 22 18 70 60

 

Download værktøjer indenfor økonomi

Optimer din likviditet

Optimer din likviditet

Man kan arbejde med optimering af sin virksomheds likviditet på mange måder. Dette værktøj gør det ved at tage udgangspunkt i en beregning af virksomhedens arbejdskapital. Hent værktøjet og optimer din likviditet.

Fokus på bundlinjen

Fokus på bundlinjen

Dette værktøj henvender sig til håndværkere. Det er en samling af erfaringer og "best practice" for at optimere bundlinjen i en håndværkervirksomhed. Bliv inspireret og brug det som en checkliste til at sætte fokus på bundlinjen i din forretning.

Full cost beregner

Full cost beregner

Find ud af, hvad dine medarbejdere koster dig i timen – og få mere ud af det, du laver. Med dette værktøj får du en beregner, der hjælper dig med at finde den timepris, du skal fakturere dine kunder.

VIL DU LØBENDE HAVE GRATIS INSPIRATION?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få tilsendt viden og værktøjer direkte på mail