Organisation

Arbejder din virksomhed så effektivt som du ønsker?

For at drive en sund forretning må man som ejerleder hele tiden arbejde med at effektivisere sin organisation. Det er vigtigt at processer og arbejdsgange løbende optimeres, og alle aktiviteter i virksomhedens værdikæde strømlines. Det er de små ting, som gør en forskel og som sikre en overordnet struktur i virksomheden. Gennem arbejdet med organisationsudvikling skabes værdi, som kan mærkes på bundlinjen.

I INDKOM hjælper vi vores kunder med organisationsudvikling ved at optimere processer og arbejdsgange. Vi tager udgangspunkt i de hverdags udfordringer, der fylder og irriterer såvel ejer som medarbejder. Ved at minimere disse og skabe overblik og struktur hjælper vi kunden med at få en gladere og mere effektiv arbejdsdag, hvor ressourcer og tid prioriteres optimalt.    

Vi kan hjælpe dig med:

 • Værdikæde optimering
 • Procesoptimering
 • Effektivisering af arbejdsgange
 • Prioritering af ressourcer
 • LEAN optimering
 • KPI styring
 • Organisationsstruktur
 • Projektplanlægning
 • Projektstyring
 • Produktionsoptimering
 • ..og meget mere

Har du en konkret udfordring, så kontakt os her - vi er altid klar på en uforpligtende og fortrolig snak om din forretning!

Hvordan arbejder vi med organisation i INDKOM?

I INDKOM kender vi vores kunders hverdag. Vi forstår ejerlederens udfordringer med at have alt for mange opgaver og alt for lidt tid. Alle vores konsulenter har nemlig selv prøvet at sidde for bordenden i en travl virksomhed. Derfor ved vi, hvordan man kan tabe overblik, når der er mange bolde i luften. Med en INDKOM konsulent på sidelinjen får man derfor en sparringspartner, der kan være med til at skabe struktur i organisationen. Det kan være gennem alt fra store værdikædeoptimerings projekter til månedlig sparring med INDKOMs årsaftale.

Herunder kan du finde konkret input og inspiration til området organisationsudvikling. Vi forsøger løbende at deler vores erfaringer i blogindlæg. Derudover ligger vi nogle af de værktøjer, som vi benytter til arbejdet med organisationsudvikling op til gratis download.

Download værktøjer indenfor organisation

Tavlemøder

Tavlemøder

Værktøjet giver dig en klar proces i 4 faser, der gør det ligetil at arbejde med hverdags udfordringer i din virksomhed. Lær at bruge tavlemøder til at få struktur på jeres møder, så de skaber fremdrift og holder overblik i en travl hverdag.

Den rigtige organisationsform

Den rigtige organisationsform

Organiser din virksomhed – og gør arbejdsdagen mere effektivt. Kortlæg og identificer forbedringer i din virksomheds arbejdsgang med denne introduktion til organisationsformer.

Prioritering af ressourcer

Prioritering af ressourcer

Få struktur på ansvarsområder og arbejdsopgaver i din virksomhed – og få mere tid i din hverdag. Dette værktøj hjælper dig med, at prioritere ressourcerne i din virksomhed bedst muligt.

Læs indlæg indenfor organisation

Lederens komplette guide til den gode MUS

Lederens komplette guide til den gode MUS

Medarbejder Udvikling Samtalen er et glimrende ledelsesværktøj, som giver en større forståelse for, hvad der motiverer medarbejderen. Men som leder kan det være svært at få noget konstruktiv ud af MUS. I dette indlæg giver Jim derfor en komplet guide på baggrund af hans mange års erfaring som leder.

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs partner Claus erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.

Tomat-teknikken

Tomat-teknikken

Navnet lyder skørt, men tomat-teknikken kan hjælpe med at strukturere en travl hverdag, og mindske afbrydelser og forstyrrelser. Læs Mads' erfaringer med metoden, som effektiviserede hans arbejdsdag. I indlægget giver han blandt andet 4 gode råd, som dig og dine medarbejdere kan bruge til at arbejde mere effektiv.