Strategi

Hvordan ser din virksomhed ud om 5 år?

Som virksomhed er der mange omstændigheder, man ikke har indflydelse på. En klar strategi er derfor eneste mulighed for at tilpasse sig omverdenen og styre efter specifikke mål for fremtiden. En god strategiplan besvare spørgsmålene ”hvor skal vi hen?” og ”hvordan kommer vi derhen?”. Den skaber derfor overblik samt retning, og uden den driver man virksomheden i blinde.

I INDKOM arbejder vi med strategi hos langt de fleste af vores kunder. Vi hjælper med at sætte klare mål for fremtiden og lave en strategiplan i øjenhøjde, der skaber resultater. Vi gør strategiarbejdet jordnært og konkret, fremfor højtflyvende og akademisk. Det tror vi på, er den bedste måde at sikre, at strategien forankres i hele virksomheden.  

Vi kan hjælpe dig med:

 • Strategiplan
 • Forretningsplan
 • Mission og vision
 • Værdigrundlag
 • Markedsanalyse
 • Eksportanalyse
 • Vækststrategi
 • Generationsskifte
 • Risikovurdering
 • Innovationsproces
 • Markedspositionering
 • ..og meget mere

Har du en konkret udfordring, så kontakt os her - vi er altid klar på en uforpligtende og fortrolig snak om din forretning!

Hvordan arbejder vi med strategi i INDKOM?

I INDKOM har vi mange års erfaring med strategiudvikling og strategiplanlægning. Alle vores konsulenter har selv prøvet at drive virksomhed og ved, hvor svært det kan være at træffe de store beslutninger om virksomhedens fremtid. Derfor kan de sætte sig i kundens sted og komme med værdifuldt input samt facilitere hele strategiprocessen. Når vi i INDKOM arbejder med strategi, er det enten som et projekt eller gennem årsaftalen, hvor kunden får løbende sparring omkring strategi og hjælp til at træffe de store beslutninger.

I INDKOM arbejder vi med strategi ud fra en klar proces på 5 simple skridt, der sikrer en rød tråd fra analyse til forankring af den færdige strategi. Herunder kan du selv downloade vores guide til den gode strategiproces og finde en masse inspiration til dit strategiarbejde.

Download værktøjer indenfor strategi

Markedsanalyse

Markedsanalyse

Brug vores markedsanalyse til at undersøge mulighederne for vækst på et nyt marked. Værktøjet giver dig en ramme til at tage hånd om alt fra markedsudvælgelse til markedsindtrængning.

Den gode strategiproces

Den gode strategiproces

Få skabt den røde tråd i din strategi – og opnå resultater med din virksomhed. Ved hjælp af 5 sammenhængende skridt ruster dette værktøj dig til at arbejde med den gode strategiproces.

Business Model Canvas

Business Model Canvas

Arbejd aktivt med din forretningsmodel – og optimer din virksomhed. Med dette værktøj får du en introduktion til, hvordan du kan benytte Business Model Canvas til at få mere ud af dit hårde arbejde.

Læs indlæg indenfor strategi

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

At starte samt drive egen virksomhed er på ingen måde en ligetil opgave. Der er mange op- og nedture, men heldigvis er de det hele værd. Det mener Claus som er INDKOMs stifter i hvert fald. I dette indlæg giver han derfor sine erfaringer og gode råd videre til alle, der har en iværksætter gemt i maven.

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs partner Claus erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.