Mennesker

Har din virksomhed de rette kompetencer?

En virksomhed er ingenting uden mennesker. I INDKOM arbejder vi derfor med menneskelig udvikling af både ledelsen og medarbejderne. Vi hjælper med at udvikle kompetencer og motivere, så virksomheden har den bedste forudsætning for at skabe resultater gennem de ansatte.

Vi hjælper eksempelvis vores kunder med at:

• Udvikle ledere og medarbejdere
• Motivere og øge medarbejdertilfredsheden
• Skabe det rette team med de nødvendige kompetencer
• Arbejde med kultur og værdier

Download værktøjer til Mennesker

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse

Har du svært ved at motivere dine medarbejdere? Og forstår du ikke deres behov - så er det svært at være en dygtig leder! Ved hjælp af 4 konkreteledelsestile kan du få hjælp til, hvordan du bedst motivere dine medarbejdere.

Læs indlæg om Mennesker

7 trin til effektiv uddelegering

7 trin til effektiv uddelegering

Ledelse handler om at gøre sine medarbejdere i stand til at skabe resultater, ikke om at gøre alting selv. Den gode leder formår derfor at uddelegere opgaver til andre. I dette indlæg giver René dig 7 konkrete tips du kan bruge til at blive bedre til uddelegering.

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Væksten i det danske samfund skal komme fra SMV’erne, som ifølge en artikel fra Børsen mangler motivation. I dette indlæg kommenterer INDKOMs partner Claus på artiklen, og den udfordring som han kalder “manglende sult i paradis.”

Kunsten at være konsulent

Kunsten at være konsulent

Spidse sko, jakkesæt og varm luft til skyhøje priser – det er blot nogle af de stereotyper, man som konsulent bliver påduttet på arbejdet og i privaten. I dette indlæg forholder vores konsulent Esben sig til disse fordomme, og giver hans bud på hvad der udgør en god konsulent i en branche, der til tider er præget af manglende tillid.