Økonomi

Har du styr på din virksomheds økonomi eller styrer den dig?

Økonomistyring er en central del af enhver virksomhed. I INDKOM har vi derfor altid fokus på, at vores kunder driver en sund forretning, og får nok ud af deres hårde arbejde. Vi hjælper dem med at holde overblik og med at styre efter de økonomiske nøgletal.

Vi hjælper eksempelvis vores kunder med at:

• Lægge budget
• Øge indtjeningen
• Optimere deres likviditet
• Forstå deres regnskab

Download værktøjer til Økonomi

Full cost beregner

Full cost beregner

Find ud af, hvad dine medarbejdere koster dig i timen – og få mere ud af det, du laver. Med dette værktøj får du en beregner, der hjælper dig med at finde den timepris, du skal fakturere dine kunder.

Læs indlæg om Økonomi

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Væksten i det danske samfund skal komme fra SMV’erne, som ifølge en artikel fra Børsen mangler motivation. I dette indlæg kommenterer INDKOMs partner Claus på artiklen, og den udfordring som han kalder “manglende sult i paradis.”

Virksomhederne før velfærden

Virksomhederne før velfærden

Op til kommunalvalget 2017 har INDKOMs stiftende partner Claus gjort sig nogle tanker om mediernes fokus i debatten. I dette indlæg undrer han sig over det manglende fokus på erhvervslivet og på at skabe vækst i de små og mellemstore virksomheder, hvilket han argumenterer for er fundamentet for et velfungerende velfærdssamfund.