Organisation

Arbejder din virksomhed så effektivt som du ønsker?

For at optimere bundlinjen må man som ejerleder hele tiden arbejde med effektivisering af sin virksomhed. I INDKOM hjælper vi vores kunder med organisationsudvikling. Vi optimerer virksomhedens processer og strukturer.

Vi hjælper eksempelvis vores kunder med at:

• Effektivisere arbejdsgange
• Skabe mere struktur i hverdagen
• Optimere værdikæden
• Prioritere ressourcer

Download værktøjer til Organisation

Den rigtige organisationsform

Den rigtige organisationsform

Organiser din virksomhed – og gør arbejdsdagen mere effektivt. Kortlæg og identificer forbedringer i din virksomheds arbejdsgang med denne introduktion til organisationsformer.

Prioritering af ressourcer

Prioritering af ressourcer

Få struktur på ansvarsområder og arbejdsopgaver i din virksomhed – og få mere tid i din hverdag. Dette værktøj hjælper dig med, at prioritere ressourcerne i din virksomhed bedst muligt.

Læs indlæg om Organisation

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs konsulent Esben erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.

Tomat-teknikken

Tomat-teknikken

Navnet lyder skørt, men tomat-teknikken kan hjælpe med at strukturere en travl hverdag, og mindske afbrydelser og forstyrrelser. Læs Esbens erfaringer med metoden, som effektiviserede hans arbejdsdag. I indlægget giver han blandt andet 4 gode råd, som dig og dine medarbejdere kan bruge til at arbejde mere effektiv.

Se flere kompetenceområder