Strategi

Hvordan ser din virksomhed ud om 5 år?

Som virksomhed er der mange omstændigheder, man ikke har indflydelse på. En klar strategi er derfor eneste mulighed for at tilpasse sig omverdenen og styre efter klare mål for fremtiden. Hos INDKOM arbejder vi med strategiudvikling, der skaber resultater.

Vi hjælper eksempelvis vores kunder med at:

• Sætte klare mål for fremtiden
• Lave strategi i øjenhøjde, der skaber vækst
• Opnå en større forståelse for markedet
• Udvikle og optimere deres forretningsmodel

Download værktøjer til Strategi

Den gode strategiproces

Den gode strategiproces

Få skabt den røde tråd i din strategi – og opnå resultater med din virksomhed. Ved hjælp af 5 sammenhængende skridt ruster dette værktøj dig til at arbejde med den gode strategiproces.

Business Model Canvas

Business Model Canvas

Arbejd aktivt med din forretningsmodel – og optimer din virksomhed. Med dette værktøj får du en introduktion til, hvordan du kan benytte Business Model Canvas til at få mere ud af dit hårde arbejde.

Læs indlæg om Strategi

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

At starte samt drive egen virksomhed er på ingen måde en ligetil opgave. Der er mange op- og nedture, men heldigvis er de det hele værd. Det mener Claus som er INDKOMs stifter i hvert fald. I dette indlæg giver han derfor sine erfaringer og gode råd videre til alle, der har en iværksætter gemt i maven.

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs konsulent Esben erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.