GB Kontorservice case

Gitte og GB Kontorservice får skabt vækst selv i en travl hverdag

Med sparring og rådgivning fra INDKOM er Gitte godt i gang med at realisere ambitioner om vækst i forretningen, selvom hverdagen er travl. Nøglen er et tæt samarbejde med INDKOM om mål og indsatser.

Nøgleresultater:

  • Omsætning øget med 50%
  • Betydelig styrket indtjeningen
  • Gitte er ikke i samme omfang flaskehals i den daglige drift

Ambitioner om vækst af bogføringsvirksomheden

Ejer af GB Kontorservice Gitte Bertelsen havde gennem flere år haft store ambitioner om vækst, men dagene gik med den daglige drift, der i høj grad var bygget om op Gitte selv. Så selvom Gitte, der har drevet virksomhed i mange år, havde opbygget en god forståelse for, hvad der kræves for at drifte en sund bogføringsvirksomhed, gik væksten langsomt.

Det hun manglede, var en klar plan med mål og retning. Der manglende en struktur for arbejdet og en prioritering af de indsatser, som skulle afføde væksten. Hun gik derfor i gang med at søge efter fast sparring om gode løsninger og ikke mindst hjælp med at forankre disse i en travl hverdag. Med hendes egne ord var hun på jagt efter: ”en på sidelinjen, der kunne være med på rejsen.”

Et tæt samarbejde, der har gjort vejen til vækst kortere

Efter et møde med INDKOM blev hun inspireret af vores tilgang gennem årsaftalen, og det blev til et samarbejde, der i dag har holdt igennem flere år.

I denne periode er vi kommet et godt stykke på vækstrejsen, og virksomheden har siden øget sin omsætning med mere end 50%, styrket indtjeningen betydeligt, og Gitte er ikke i samme omfang flaskehals i den daglige drift. Væksten er blandt andet skabt gennem et løbende flow af nye kunder, ansættelse af flere gode medarbejdere, optimering af arbejdsprocesserne mv. 

Samarbejdet bygger på løbende møder, 1-2 gange om måneden, hvor vi sammen får sat fokus på, hvordan vi omsætter den oprindelige plan i konkrete tiltag, i den kommende periode. Det tætte samarbejde, sparringen og opfølgningen har gjort vejen til resultater kortere.

Hvad siger kunden om samarbejdet?

”Jeg har altid været ambitiøs for GB Kontorservice, og samarbejdet med Jim og resten af INDKOM har hjulpet mig til at tage hul på det næste kapitel. De månedlige udviklingsmøder her, på kontoret i Herning, betyder, at jeg får fulgt op på de enkelte tiltag, som vi sætter i gang. Jeg sætter pris på, hvordan Jim har sat sig ind i min forretning og derfor forstår både husets styrker og begrænsninger. Det gør samarbejdet glidende og frugtbart.”
Gitte Bertelsen, ejer, GB Kontorservice