Skip to main content

Mini DISC

Forstå dine medarbejdere. Med Mini DISC får du et værktøj, som du og dine medarbejdere kan bruge til at blive klogere på, hvem i virksomheden der har hvilke karaktertræk. For jo bedre du kender dine medarbejdere, jo bedre kan du sætte deres personlighed i spil til gavn for virksomheden. Det kan også være gavnligt ved nyansættelser at vide, hvilke typer du allerede har ansat, og hvilke der kunne supplere dem godt. Dette værktøj skal ikke sammenlignes med Extended DISC, der er et omfattende rammeværktøj til analyse af personprofiler. Men Mini DISC er et godt sted at begynde.

Mini DISC

Med Mini DISC profilanalysen får du et værktøj, som du og dine medarbejdere kan bruge til at blive klogere på, hvem i virksomheden der har hvilke karaktertræk. For jo bedre du kender dine medarbejdere, jo bedre kan du sætte deres personlighed i spil til gavn for virksomheden.

Det er også vigtigt ved nyansættelser at vide, hvilke medarbejdertyper du allerede har ansat, og hvilke der kunne supplere dem godt. Dette værktøj skal ikke sammenlignes med Extended DISC, der er et omfattende rammeværktøj til analyse af personprofiler – men Mini DISC er et godt sted at begynde.

Mini DISC profilanalysen vil være med til at hjælpe dig som leder til bedre at få en forståelse af de forskellige personprofiler, som du enten arbejder med, eller senere hen ønsker at arbejde med. Herved kan du sikre, at din lederstil passer til dine medarbejdere, så der ikke opstår konflikter i virksomheden.

Du kan gratis downloade vores Mini DISC værktøj, hvori du vil få indsigt i nedenstående:

  • Hvad er Mini DISC, og hvordan benyttes det i praksis
  • Hvorfor bør du benytte mini DISC
  • En spørgeskema-skabelon dine medarbejdere kan udfylde
  • En tilgang til sammenligning af medarbejdernes resultater
  • En oversigt over DISC personprofiler samt eksempler på karaktertræk

Ved at få indsigt i Mini DISC modellen, kan du tage din rekruttering og forståelse af dine medarbejdere til næste niveau. Dette kan være et vigtigt værktøj til at forbedre virksomhedens dynamikker.

Download vores Mini DISC værktøj her på siden, eller kontakt os hvis du ønsker hjælp til eksekvering og brug af personprofiler i din virksomhed.

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik