Esben Aleksander Theibel

Management konsulent
Område: Østjylland

22 18 70 63
eth@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Diplomingeniør i Forretningsudvikling
• Master i International Business
• Project Assistant i Rambøll Management Consulting
• Team Leder i Nespresso Danmark

Resultater
• Ansvar for succesfuld salg- og medarbejder udvikling af +50 medarbejdere
• Årets netværker to år i træk i 2017 og 2018 i forretningsnetværket Netsøg
• Formand for en af Danmarks største mountainbike klubber

Hvem er Esben?

Esben arbejder som konsulent i INDKOM, fordi han har en stærk forretningsforståelse og stor vindermentalitet.

Esben er drevet af at skabe resultater. Derfor er han ekstremt dedikeret og ambitiøs i alt, hvad han foretager sig. Som kunde vil du opleve, at hans energisk humør og gåpåmod smitter af på alle omkring ham. Det gør ham til en behagelig samarbejdspartner, der samtidig skaber stor værdi gennem hans erfaring og unikke forretningstalent.

At holde overblik og skabe struktur er to af Esbens spidskompetencer. Han er derfor god til at få skabt retning og fokus, for de enkelte virksomheder han arbejder med. Igennem et længerevarende forløb identificerer Esben derfor ikke bare udfordringer, han formår også at tage hånd om at få dem løst.

Som din samarbejdspartner vil Esben være med til at skabe udvikling og vækst i din forretning, med særligt fokus på strategi, salg og mennesker.

Kunder: Se eksempler på Esbens arbejde

Udtalelse: TJ Camper

Udtalelse: TJ Camper

Hør Tonny fra TJ Camper fortælle om samarbejdet med Esben, der har gjort hans arbejdsdag meget mindre stresset.

Case: Nautronic

Case: Nautronic

Nautronic er en af verdens førende producenter af måltavlesystemer, der bruges på sportsanlæg verden rundt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet dem til en større indsigt i muligheder og trusler i de enkelte lande.

Viden: Læs indlæg skrevet af Esben

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs konsulent Esben erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.

Kunsten at være konsulent

Kunsten at være konsulent

Spidse sko, jakkesæt og varm luft til skyhøje priser – det er blot nogle af de stereotyper, man som konsulent bliver påduttet på arbejdet og i privaten. I dette indlæg forholder vores konsulent Esben sig til disse fordomme, og giver hans bud på hvad der udgør en god konsulent i en branche, der til tider er præget af manglende tillid.