Skip to main content

Henrik Sjøstedt Madsen

Kommunikations- og marketingkonsulent

Område: Jylland

Erfaring
  • MA in Corporate Communication (Cand.ling.merc.), IMC
  • 8 års erfaring med strategisk og taktisk markedsføring
  • 4 års rådgivningserfaring
  • Bureau-erfaring
  • Tidl. underviser ved Aarhus BSS, Inst. for Virksomhedsledelse

Hvem er Henrik?

Henrik er konsulent i INDKOM, fordi han brænder for at skabe synlige resultater for især SMV-virksomheder, gennem stærke marketing- og kommunikationsløsninger.

Som kunde vil du opleve Henrik som engageret, smilende og ambitiøs, på din virksomheds vegne. Med betydelig erfaring med marketing i SMV-segmentet, på tværs af B2B og B2C, har han øje for løsninger, der er enkle og realiserbare. Desuden er han med til at sikre dig et godt samarbejde om f.eks. deadlines og budgetter, ved at have fokus på en fast projektstyring.

Henrik har en fortid i bureau-branchen og har i de seneste år blandt andet undervist i marketing og markedsføringskommunikation. Hans kompetencer spænder bredt på tværs af strategi, online marketing og klassisk virksomhedskommunikation. Med sin stærke forretningsforståelse arbejder han målrettet på, at ethvert projekt er forankret i virksomhedens målsætninger.

Med Henrik som din samarbejdspartner får du en stærk konsulent, der har fokus på at omsætte dine udfordringer og ambitioner til effektive løsninger, som gør en forskel på din bundlinje.

Viden: Læs indlæg skrevet af  Henrik