Josephine Haslund Henriksen

HR- og Rekrutteringskonsulent
Område: Jylland

28 29 37 28
jhh@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Kandidat i pædagogisk psykologi                                           
• Frivillig HR Ansvarlig i Red Barnet  
• 10 års erfaring i salg og service fra detail branchen
• 10 års erfaring i at arbejde med mennesker
• Specialist i search, rekruttering og personprofiler

Hvem er Josephine?

Josephine er konsulent i INDKOM, fordi hun brænder for at arbejde med mennesker. Hun er specialist i at identificere og rekruttere nye medarbejder til vores kunder. Hun har dermed stor erfaring i at hjælpe SMV’er med at skabe værdifulde matches mellem virksomhed og kandidater. 

Som kunde vil du opleve Josephine som energisk, positiv og med masser af gåpåmod. Hun er resultatorienteret, idet hun arbejder vedholdende og målrettet indtil den rette kandidat er fundet. Med hendes nysgerrighed og forretningsforståelse kan hun hurtigt sætte sig ind i din virksomheds situation og behov, og derfra jagte løsningen. 

Josephine har de seneste par år arbejdet som konsulent, bl.a. hos Mindbiz, der sidenhen er fusioneret med INDKOM. Hun er optaget af synergien mellem organisationens strategiske målsætninger og de menneskelige ressourcer.

Med Josephine som din samarbejdspartner får du en engageret og indlevende konsulent, der kan hjælpe dig med at finde din næste medarbejder, eller styrke og optimere dine eksisterende medarbejdere – såsom udvikling, fastholdelse, motivation, trivsel.