Mads Hvidberg Yde

Kommunikationskonsulent
Område: Østjylland

20 96 30 18
myd@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Kandidatuddannelse inden for virksomhedskommunikation
• Teamansvarlig hos outsourcing koncern i London
• Marketingsansvarlig hos mindre IT iværksættervirksomhed
• En del af Udenrigsministeriet som research assistent ved Danmarks Eksportråd i Rusland

Resultater
• Mellemleder med ansvaret for daglig ledelse af 25 medarbejdere
• Udarbejdet og implementeret onboarding-strategi brugt til effektiv opstart af over 120 nye medarbejdere
• Succesfuld lancering af nyt Tele og IT brand, med over 200 bestilte produkter den første måned
• Ansvarlig for promovering af en række danske eksportfremstød på det russiske marked

Hvem er Mads?

Mads er kommunikationskonsulent i INDKOM, hvor han både arbejder med vores interne og med kundernes kommunikation og marketing. 

Mads brænder for arbejdet med strategisk kommunikation. Det betyder, at han er i sit es, når han planlægger, hvordan man bedst når en bestemt målgruppe med et specifikt budskab. Det er oftest i arbejdet med marketing, men kan også være i den interne kommunikation i virksomheden.

Som kommunikationskonsulent er Mads en stærk formidler, der er vant til at skabe resultater i krydsfeltet mellem kommunikation og strategi. Han er god til at danne sig et overblik over kundernes behov og derefter skræddersy en konkret marketingsplan eller -strategi. Samtidig er Mads ikke bange for selv at blive en del af eksekveringen og løse konkrete kommunikationsopgaver.

Gennem hans evne til at løse både små og store udfordringer inden for kommunikation og marketing kan Mads skabe stor værdi i din virksomhed, ligesom han gør hver dag i INDKOM.

Viden: Læs indlæg skrevet af Mads

Tomat-teknikken

Tomat-teknikken

Navnet lyder skørt, men tomat-teknikken kan hjælpe med at strukturere en travl hverdag, og mindske afbrydelser og forstyrrelser. Læs Mads' erfaringer med metoden, som effektiviserede hans arbejdsdag. I indlægget giver han blandt andet 4 gode råd, som dig og dine medarbejdere kan bruge til at arbejde mere effektiv.