Vinoth Sivapalan

Forretningsudviklingskonsulent
Område: Jylland

20 96 26 22
vsi@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Cand.merc. i Erhvervsøkonomi med speciale i International Business
• 3 års erfaring inden for salg og marketing
• 3 års erfaring med forretningsudvikling
• Specialist i markeds-, konkurrent-, og kundeanalyse

Hvem er Vinoth?

Vinoth er forretningsudviklingskonsulent i INDKOM, fordi han brænder for at realisere virksomheders potentiale. Som specialist i at analysere og implementere strategier har han stor erfaring i at hjælpe især SMV’er med at identificere muligheder og forankre nye tiltag.

Som kunde vil du opleve Vinoth som dedikeret, positiv og med masser af gåpåmod. Han er ikke bange for at gå nye veje og arbejder målrettet, indtil der er fundet en passende løsning til netop din virksomhed. Med en solid forretningsforståelse er han i stand til at gå ind i selv komplekse problemstillinger og finde enkle løsninger.

Vinoth har de seneste par år arbejdet som forretningsudvikler, bl.a. hos en dansk software virksomhed. Han er særligt optaget af internationaliseringsprocesser, som kan bringe løsninger ud i verden.

Med Vinoth som din samarbejdspartner får du en engageret og nærværende konsulent, der kan hjælpe dig med at indfri din virksomheds ambitioner ved tage hånd om din forretnings udfordringer og finde holdbare løsninger.