Nyhed

Konsulentvirksomheden Mindbiz indtræder i INDKOM

Mads Hvidberg Yde

Mads Hvidberg Yde

Kommunikationskonsulent

Efter længere tids tilløb er vi hos INDKOM stolte over at kunne løfte sløret for en stor nyhed! Vi har indgået et samarbejde med virksomheden Mindbiz, der fra 1. januar 2021 er blevet en del af INDKOM. Med sammenlægningen af de to virksomheder siger vi velkommen til en række nye spændende kunder, men også til Mindbiz’ konsulenter Josephine Haslund Henriksen og Niels Sparre. Sidstnævnte træder samtidig ind  i INDKOMs nuværende partnerkreds bestående af Jim Poulsen og Claus Damsgaard.  

Et naturligt skridt i vores vækstplan

Sammenslutningen med Mindbiz sker som et led i INDKOMs eksisterende vækststrategi, hvor vi hele sidste år var på udkig efter interessante konsulentvirksomheder i det østjyske, som kunne styrke den eksisterende forretning. Efter et rekord godt 2020 i både INDKOM og Mindbiz står vi nu endnu stærkere i fremtiden, hvor vi forsat vil arbejde benhårdt på at optimere og udvikle små og mellemstore virksomheder over hele landet.

”Vi glæder os til at byde alle Mindbiz’ kunder og medarbejdere velkommen, og ser frem til mange års godt samarbejde. Vi føler, at vi har fundet en virksomhed, som deler vores vision og passion for at drive forretningsudvikling i øjenhøjde. Vi er utrolig stolte over den udvikling vi har været igennem det seneste års tid og kan slet ikke vente med at komme ud og levere værdi for endnu flere danske SMV’er!”
Claus Damsgaard, Stifter og partner i INDKOM Claus Damsgaard, Stifter og partner i INDKOM

Rekruttering som nyt forretningsområde

Hos Mindbiz har de i mere end 20 år arbejdet med forretningsudvikling indenfor områderne strategi, organisation og ledelse. Derfor var de to virksomheders forretningsområder et godt match, men med Mindbiz indtog i INDKOM kommer også nye kompetenceområder. Mindbiz og Niels Sparre har nemlig mange års erfaring med rekruttering, som dermed fremover vil være en fast del af den brede vifte af kompetencer vi hos INDKOM kan tilbyde. Netop rekruttering er noget vi ofte støder på som en udfordring hos vores kunder, og derfor har vi fundet det nærliggende at udvide med dette kompetenceområde.

”På mange måder minder INDKOM og Mindbiz om hinanden, og vi deler helt klart den samme tilgang til det at drive forretning. Vi brænder for at udvikle de danske SMV’er og gøre en forskel ude hos de enkelte kunder. Derfor er det en oplagt mulighed at slå sig sammen og stå endnu stærkere i fremtiden!”
Niels Sparre, ejer af Mindbiz og ny partner i INDKOM   Niels Sparre, ejer af Mindbiz og ny partner i INDKOM
Hold dig opdateret

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få tilsendt alle nye indlæg direkte på mail.