priser

Konsulentydelser til priser aldrig før set i branchen

I INDKOM har vi gjort konsulentydelser tilgængelig for alle virksomheder uanset størrelse og branche. Vi tilbyder to forskellige koncepter alt efter, om du har behov for forankring af et projekt eller et løbende samarbejde. Vores priser afhænger af den enkelte opgave og dermed tidsforbrug. Modsat mange andre i branchen, så gemmer vi ikke vores priser væk. Her på siden kan du derfor se, hvilket prisniveau din opgave ligger i. Hvis du har behov for den specifikke pris, så sidder vi altid klar til at give dig et kald!

INDKOM Årsaftalen

Med en INDKOM Årsaftale får du en fast pris, der dækker et helt års forretningsudvikling samt løbende sparring. Med fire forskellige årsaftaler dækker vi behov for både små og mellemstore virksomheder. Årsaftalen vælges på baggrund af dine behov. På den måde betaler du aldrig for mere, end du har brug for.

Vil du høre mere om INDKOMs årsaftale? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud!

Et skræddersyet forankringsforløb

Få hjælp til at gå fra ide til eksekvering og få dine planlagte indsatser ført ud i livet. I samarbejde med dig opbygger vi et modulbaseret forankringsforløb, der sikrer fuld gennemskuelighed med timeforbrug og pris.

Vi har lavet en trappebaseret prisstruktur, der sikrer dig en lavere modulpris, ved større projekter.

Vil du høre mere om INDKOMs forankringsforløb? Bliv ringet op og få et uforpligtende tilbud!

Har du behov for løbende sparring?
Har du behov for eksekvering af projekt?