Skip to main content

Optimer din likviditet

Arbejd aktivt med din virksomheds likviditet. I dette værktøj får du et excel-ark, der kan beregne din virksomheds arbejdskapital. Det hjælper med at skabe overblik over, hvad der påvirker din likviditet. Derudover kommer værktøjet med forslag til, hvordan du selv kan sikre forbedringer af likviditeten.

Optimer din likviditet

Arbejd aktivt med din virksomheds likviditet. I dette værktøj får du et excel-ark, der kan beregne din virksomheds arbejdskapital. Det hjælper med at skabe overblik over, hvad der påvirker din likviditet. Derudover kommer værktøjet med forslag til, hvordan du selv kan sikre forbedringer af likviditeten i din virksomhed.

Værktøjet giver dig mulighed for at tage udgangspunkt i din virksomhed arbejdskapital, som er et udtryk for den likviditet, der er bundet i debitorer, kreditorer og lager. Du bliver derfor klædt på til at forstå mere om, hvordan du geninvesterer de bundne midler i virksomheden.

Med vores værktøj til optimering af din likviditet, vil vi komme ind på følgende områder:

  • Hvad er arbejdskapital
  • Hvorfor skal du arbejde med optimering af arbejdskapital
  • Hvordan arbejder du med optimering af arbejdskapital
  • en beregner til beregning af din arbejdskapital

Ved optimering af din arbejdskapital vil du kunne opnå forbedret likviditet i virksomheden, hvilket vil åbne op for nye muligheder. Download vores værktøj nu og få skabt et overblik og fokus over din likviditet.

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik