Skip to main content

Professionelle og billige værktøjer til forretningsudvikling

Få brugbare værktøjer til forretningsudvikling til priser i øjenhøjde. Vi har samlet +60 velafprøvede værktøjer og skabeloner til udvikling af din forretning. Med hvert værktøj følger beskrivelse, modeller og skemaer, så du nemt kan komme i gang. Vælg værktøjer inden for områder som strategi, salg, rekruttering, organisation osv. Er du i tvivl om, hvor du skal starte, kan du også prøve vores AI-rådgiver.

Populære produkter

Pakkeløsninger

 • Tilbud

  Iværksætter-pakken (15 værktøjer)

  399,00 kr.
 • Tilbud

  SalgsBooster-pakken (9 værktøjer)

  299,00 kr.
 • Tilbud

  Rekrutteringspakken (9 værktøjer)

  249,00 kr.
 • Tilbud

  Strategipakken (26 stk.)

  1.500,00 kr.

Brug for hjælp? Prøv AI-rådgiveren

Velkommen til INDKOMs AI-rådgiver – der hjælper iværksættere, start-ups, mindre virksomheder og andre med interesse for forretningsudvikling. Den er her for at hjælpe dig navigere gennem særligt opstartsverdenens komplekse farvande.

Find løsninger til dine problemstillinger

Prøv AI-rådgiveren. Beskriv dine udfordringer, problemstillinger, eller ønsker til din virksomhed og få hjælp til at finde gode løsninger og værktøjer til forretningsudvikling i webshoppen. Har du herefter brug for yderligere sparring kan du bruge AI-rådgiveren til sparring eller tilkøbe hjælp fra en INDKOM konsulent.

Salgsværktøjer

Strategiværktøjer

Mere end 60 professionelle værktøjer

HVEM ER INDKOM

Vi hjælper danske SMV’er
med forretningsudvikling

INDKOM blev grundlagt i 2012 med et enkelt formål – at gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at få kompetent sparring og professionel vejledning uden at sprænge budgettet.

FAQ

Hvad er værktøjer til forretningsudvikling?

Værktøjer til forretningsudvikling er brugbare redskaber, der hjælper virksomheder med at vokse, optimere deres processer og forbedre deres konkurrenceevne. Disse værktøjer spænder fra strategi og organisation til salg og rekruttering. Målet med at anvende værktøjer til forretningsudvikling er at identificere og udnytte nye forretningsmuligheder, forbedre virksomhedens overordnede ydeevne og sikre bæredygtig vækst.

Hvad indeholder værktøjerne?

Værktøjerne er professionelle redskaber udarbejdet af INDKOMs konsulent. Vores værktøjer til forretningsudvikling er bygget i standard Office-formater (Word, Excel, PowerPoint), afhængigt at værktøjet formål. Værktøjerne kan være alt fra enkle skabeloner til omfattende dokumenter med modeller og skemaer. Alle værktøjer indeholder dog en klar beskrivelse af, hvordan du bruger dem i dit arbejde.

Hvem er værktøjerne til?

Værktøjerne er for alle der ønsker at arbejde med forretningsudvikling. Vi har samlet dem primært for at hjælpe startups, selvstændige og ejerledere i mindre virksomheder adgang til konsulenthjælp – uden det skal koste en formue. Men mange af værktøjer kan også skabe værdi for ledere og andre professionelle i større virksomheder og organisationer.

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik