INDLÆG

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

Der er ingen tvivl om at det, at drive og opstarte virksomhed er helt fantastisk. Blandt andet i form af frihed og fornemmelsen af, at arbejde for sig selv. Rejsen byder både på store succesoplevelser, men ligeledes på hårdt arbejde. Efter mange år som selvstændig og nu igen, på andet år med opstart af virksomhed har jeg samlet et par gode råd sammen til dig, som har egen virksomhed i et presset marked og til dig som står overfor at skulle starte. Hvad er dine erfaringer?

  1. Som en ven sagde til mig forleden. ”There are no free lunches”. Forbered dig på hårdt arbejde og forvent ikke at nogen kommer med store foræringer til dig.
  2. Start ikke virksomhed med en retræteplan. Så vil du ikke lykkedes, da du vil tænke på den alt for mange gange i de svære tider!
  3. Husk på, at det, at arbejde med andre mennesker både kan give nogle af livets største skuffelser, men endnu mere vigtigt! Det kan også give dig nogle af livets største succesoplevelser, da det at opnå noget, sammen med andre giver succesen endnu større betydning.
  4. Forbered dig på lange perioder ude løn, da du ofte må udskyde den til fordel for udvikling og investeringer.
Vil du løbende have gratis inspiration?

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Få tilsendt alle nye indlæg direkte på mail.