Skip to main content

Mest populære værktøjer

Din AI-forretningsrådgiver

Velkommen til Din AI-rådgiver – din ultimative partner for iværksættere, start-ups og mindre virksomheder. Vi forstår de udfordringer, i står over for, og er her for at hjælpe jer med at navigere gennem opstartsverdenens komplekse farvande.

Vores gratis og pålidelige rådgivningsløsning kombinerer ekspertise, knowhow og AI-teknologi for at støtte dig i hver fase af din rejse. Hos INDKOM tror vi på din drøm og er dedikeret til at hjælpe dig med at realisere den.

AI-rådgivning eller hjælp fra INDKOM

Hvis du har brug for rådgivning og sparring til at løse opgaverne og værktøjerne, kan du søge hjælp via vores AI-forretningsrådgiver eller du kan booke online udviklingssessioner hos INDKOM.

Få AI rådgivning her
INDKOM AI-Forretningsrådigver

Udvalgte strategiværktøjer

Værktøjer til salgsarbejdet

Mere end 60 velafprøvede værktøjer

HVEM ER INDKOM

Vi hjælper danske SMV’er
med forretningsudvikling

NDKOM er et konsulentfirma med et innovativt koncept udviklet og tilpasset små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling på øjenhøjde, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen.

INDKOM blev grundlagt i 2012 med et enkelt formål – at gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at få kompetent sparring og professionel vejledning uden at sprænge budgettet.

11

År med
udvikling

Udvalgte gratis værktøjer

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik