INDKOM Årsaftalen

Udviklingskoncept til ambitiøse ejerledere

Kom i gang med at udvikle din virksomhed og nå dine ambitioner

INDKOMs Årsaftale-koncept er udviklet og tilpasset ejerledet virksomheder med ambitioner. Vi tilbyder et udviklingsforløb, der strækker sig over et år ad gangen. I løbet af de 12 måneder tager vi, i samarbejde med dig, hånd om at skabe en sund fordeling mellem drift, udviklingstiltag og forankring.

INDKOMs konsulent er med på sidelinjen igennem et helt år og kommer løbende forbi din virksomhed til månedlige møder, hvor der bliver sat fokus på udvikling. Med en årsaftale får din virksomhed derfor en ideel ramme til at skabe fremdrift og vækst.

Udnyt din virksomheds potentiale bedre

 • Styrk indtjeningen og bundlinjen
 • Få mere overskud i hverdagen
 • Få bedre overblik over forretningen
 • Skab en stærkere medarbejdergruppe
 • Nå ud til nye kunder
 • Etc.

Det bedre alternativ til et advisory board

For mange SMV'er kan et advisory board være et godt udgangspunkt for udvikling. Men det stiller store krav til at få sat det rette hold, med de rette kompetencer og erfaringer.

Årsaftalen er for mange ejerledere et bedre alternativ, da vi tager med dig helt ind i virksomhedens maskinrum og arbejder tæt sammen med dig om at sikre den vækst og udvikling, som du ønsker.

Hos os får du kompetent rådgivning gennem din faste INDKOM konsulent, som er med til at løfte din forretning videre mod næste mål.

Hvorfor en INDKOM Årsaftale?

Sparring

Slut med at sidde alene om de vigtige beslutninger. Med en INDKOM Årsaftale har du altid en kompetent rådgiver, der kommer med konkrete input, som gør det nemmere for dig at navigere drift og udvikling.

En unik plan til din forretning

Sammen lægger vi en plan for det næste års indsatser ud fra en prioritering af, hvad der er vigtigst at gribe fat om først. Med klare handlingsplaner og målobjektiver kan vi hurtigt komme fra ord til handling.

Forankring af nye tiltag

Mange ejerledere oplever at strategiske tiltag sander til uden ordentlig forankring. Vi giver dig klar sparring om, hvordan nye indsatser iværksættes på en måde, så de bliver en integreret del af organisationen.

Struktur i den daglige drift

Med en Årsaftale får du en klar køreplan, som gør det nemmere for dig at holde styr på indsatserne i dagligdagen. Det giver den struktur som mange ejerledere savner.

Løsninger i øjenhøjde

Med en konsulent fra INDKOM møder du altid en person, der taler dit sprog. Vi pakker ikke løsninger ind i fluff og dyre ord, du får klar tale om konkrete løsninger.

Lave priser

Vi tilbyder rådgivning til priser aldrig før set i konsulentbranchen. Årsaftalen findes i fire prisniveauer, tilpasset dit behov. Læs mere om vores priser nedenfor.

Kundehistorier

Sådan hjælper vi +100 ejerledere

Torben valgte en Årsaftale til TMS Partner

Torben valgte en Årsaftale til TMS Partner

 • Branche: Produktion
 • Antal ansatte: 6
Tommy valgte en Årsaftale til DENTAL2000

Tommy valgte en Årsaftale til DENTAL2000

 • Branche: Salg og service
 • Antal ansatte: 2
Edita valgte en Årsaftale til Hustjenesten

Edita valgte en Årsaftale til Hustjenesten

 • Branche: Service/rengøring
 • Antal ansatte: 11

Det får du med en Årsaftale:

Fast konsulent

Hos os bliver du tilknyttet én konsulent, som vil følge dig gennem hele dit udviklingsforløb. Konsulenten lærer dig og din forretning at kende, så du får optimalt udbytte af vores samarbejde.

Månedlige udviklingsmøder

Under udviklingsforløbet mødes vi hos din virksomhed hver måned. Her arbejder vi med de indsatsområder, der er identificeret og prioriteret i din udviklingsplan. Sammen sikrer vi, at alle indsatser bliver grundigt gennemarbejdet og forankret i virksomheden.

En sparringspartner med på sidelinjen

Imellem møderne har du god tid til at passe den daglige drift med os på sidelinjen som sparringspartner. Det giver et fleksibelt samarbejde, hvor vi hele tiden kan tage fat i arbejdsopgaverne og sparre om problemstillinger.

Vi arbejder med 5 overordnede indsatsområder og binder dem sammen i den daglige drift.

"Vi blev i 2014, 2015 og 2018 udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen, ligesom vi netop har modtaget en AA-rating fra Bisnode. Meget af dette kan tilskrives INDKOMs arbejde."
Cliff Nielsen, Ejer og Direktør - Cklar Service Cliff Nielsen, Ejer og Direktør - Cklar Service

Hvad koster en årsaftale?

Vi tilbyder rådgivning til priser aldrig før set i konsulentbranchen. Læs mere her om hvilke pakker vi tilbyder til vores Årsaftale kunder.

Lad os tage en snak om jeres ambitioner

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent

Vores koncept passer ind i alle virksomheder uanset branche og størrelse