Cases

Vi er stolte af vores kunders succeshistorier

I INDKOM har vi arbejdet med forretningsudvikling i over 500 danske virksomheder. Vi kender derfor alt til de problemstillinger, man møder i små og mellemstore virksomheder. Herunder kan du læse nogle af de spændende udfordringer, vi dagligt ser. Samtidig får du et indblik i, hvordan vi hos INDKOM er med til at løse dem.

Case: EL:CON

Case: EL:CON

Virksomheden EL:CON er en af landets største el-tekniske virksomheder. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet EL:CON Hornslet med salgsdialogen, og samtidig givet dem de rette værktøjer til at strukturere mødet med kunden.

Case: Produced By

Case: Produced By

Produced By er et produktionsselskab, der skaber højkvalitets reklame-, portræt- og dronefilm. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet med at skabe konkrete indsatser mod en udvikling af firmaets top- og bundlinje.

Case: Vietz

Case: Vietz

Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet den familieejede virksomhed, Vietz El-installation, med i højere grad lykkedes med de initiativer, de sætter i gang.

Case: Nautronic

Case: Nautronic

Nautronic er en af verdens førende producenter af måltavlesystemer, der bruges på sportsanlæg verden rundt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet dem til en større indsigt i muligheder og trusler i de enkelte lande.

Vores koncept passer ind i alle virksomheder uanset branche og størrelse