Cases

Vi er stolte af vores kunders succeshistorier

I INDKOM har vi arbejdet med forretningsudvikling i over 500 danske virksomheder. Vi kender derfor alt til de problemstillinger, man møder i små og mellemstore virksomheder. Herunder kan du læse nogle af de spændende udfordringer, vi dagligt ser. Samtidig får du et indblik i, hvordan vi hos INDKOM er med til at løse dem.

Case: Dagligvarehandlen

Case: Dagligvarehandlen

Læs casen om Dagligvarehandlen og bliv klogere på, hvordan arbejdet med en strategi i øjenhøjde kan være med til at gøre en forskel for alle medarbejdere og skabe fælles ejerskab og engagement i en organisation.

Case: Natur-Drogeriet

Case: Natur-Drogeriet

Læs casen om Natur-Drogeriet, der fik hjælp til at udvikle en ny strategi, der satte en fælles retning og skabte engagement blandt medarbejderne.

SinoScan

SinoScan

Læs casen om, hvordan INDKOMs konsulent og partner Niels Sparre hjalp virksomheden SinoScan med at finde deres nye CEO gennem en rekrutteringsproces med tæt dialog og samarbejde.

SKAKO Concrete

SKAKO Concrete

Læs og se, hvordan INDKOM har hjulpet SKAKO Concrete til at få analyseret, udviklet og omorganiseret, så de nu står med en klar salgsstrategi for de næste tre år inklusiv en god skabelon og strategi til at indtage nye markeder.

Case: ConPDS

Case: ConPDS

Som et lille firma er det vigtigt, at alle processer kører så effektivt som muligt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet med at automatisere salgsprocessen og skabe større omsætning og bedre bundlinje.

Case: Herlev Diamanten

Case: Herlev Diamanten

Læs casen omkring virksomheden Herlev Diamanten, der med hjælp fra INDKOMs konsulent Steen har foretaget et effektivt generationsskifte, der sikrer den fremtidige vækst.

Case: Rush Trampolinpark

Case: Rush Trampolinpark

Læs historien om virksomheden Rush, der ville gøre det endnu sjovere at være både besøgende og medarbejder i deres trampolinpark, og derfor gik i gang med et større strategiprojekt i samarbejde med INDKOM.

Case: Schaumburg Bendtsen

Case: Schaumburg Bendtsen

Schaumburg Bendtsen har været kunde i INDKOM i mere end fire år. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har udviklet sig til at skabe stor værdi for begge parter.

Case: Malgodt.dk

Case: Malgodt.dk

Hvordan kan man sælge maling online? Læs casen om, hvordan INDKOM hjalp virksomheden Malgodt med at strømline den digitale kunderejse og skabe bedre købsoplevelser på nettet.

Case: EL:CON

Case: EL:CON

Virksomheden EL:CON er en af landets største el-tekniske virksomheder. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet EL:CON Hornslet med salgsdialogen og samtidig har givet dem de rette værktøjer til at strukturere mødet med kunden.

Case: Produced By

Case: Produced By

Produced By er et produktionsselskab, der skaber højkvalitets reklame-, portræt- og dronefilm. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet med at skabe konkrete indsatser mod en udvikling af firmaets top- og bundlinje.

Case: Vietz

Case: Vietz

Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet den familieejede virksomhed, Vietz El-installation, med i højere grad at lykkes med de initiativer, de sætter i gang.

Case: Nautronic

Case: Nautronic

Nautronic er en af verdens førende producenter af måltavlesystemer, der bruges på sportsanlæg verden rundt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet dem til en større indsigt i muligheder og trusler i de enkelte lande.

Vores koncept passer ind i alle virksomheder uanset branche og størrelse