INDKOM Rekruttering

Rekruttering

Få hjælp til at ansætte og fastholde de rette medarbejdere

De mennesker, der hver dag stempler ind i din organisation, er afgørende for, hvorvidt I som virksomhed har succes. Derfor er det vigtigt, at du får ansat den helt rigtige og derefter sørger for at skabe gode rammer for opstarten, så den nye medarbejder bliver godt integreret og lykkes i stillingen. Sker det ikke, så risikerer I, i værste fald, at skulle starte forfra med rekrutteringsarbejdet.

Hos INDKOM samarbejder vi med SMV’er på en række ydelser under paraplyen: rekruttering. Vi kan hjælpe jer med alt fra rekrutteringsforløb og search til onboarding og outplacement. Med udgangspunkt i vores målsætning om, at det altid skal være en god proces for både virksomhed og kandidater, tager vi hånd om sikre, at I ikke kun får den rette person ind ad døren, men at det også bliver et succesfuldt match i længden. Det giver mere tilfredse medarbejdere og sparer jer for både tid og penge.

Få et indblik i vores rekrutteringsproces
Er du jobsøgende?

Den rette proces - også for kandidaterne

Vi oplever, at det er blevet betydeligt sværere for virksomheder, i næsten alle brancher at få besat opslåede stillinger med velkvalificerede kandidater. Det stiller krav til en mere fleksibel og transparent rekrutteringstilgang, der i højere grad end tidligere foregår på kandidatens præmisser.

I INDKOM har vi altid prioriteret at være tilgængelige og imødekommende, når kandidater har brug for information, svar og tilbagemeldinger. Som rekrutteringshus repræsenterer vi den ansættende virksomhed og dens employer brand udadtil. Vi er mange gange kandidaternes første ”møde” med virksomheden, og vi ved, hvor vigtigt det første indtryk er for at få de rette hoveder og hænder ind ad døren.

Vi arbejder for langvarige relationer

Når vi kender jeres organisation og kultur, er vi også i stand til at sikre det bedst mulige match med kandidater og overordnet set et endnu stærkere samarbejde. Derfor prioriterer vi langvarige samarbejdsrelationer, der kan danne fundament for de bedst mulige resultater.

”Vi har været meget tilfredse med processen. Niels var god til at forstå, hvad det var vi havde brug for og havde en meget professionel kommunikation med både os og kandidaterne. Vi fik den hjælp og sparring, som vi havde brug for undervejs. Det var kvalificerede ansøgere, som vi blev præsenteret for og ansættelsessamtaler var velgennemførte. Kandidater blev fundet i netværk, og annoncering var således ikke nødvendig. I det hele taget en rekrutteringsproces præget af omtanke og seriøsitet, som vi ikke har noget at udsætte på, og som vi kan anbefale”.
Uffe Gyntzel, ejer SinoScan

Vil du høre mere? Lad os tage en uforpligtende snak i dag

Kontakt vores rekrutteringsteam i dag for at høre, hvordan vi kan hjælpe jer med rekruttering og search.

Vi tager gerne et uforpligtende møde og kommer med et bud på, hvilken løsning, der passer til netop jeres behov. 

Få ny viden om rekruttering og fastholdelse af medarbejdere

9 gode råd til at afholde jobsamtale

9 gode råd til at afholde jobsamtale

Den gode jobsamtale er vigtig for at få den rette kandidat ansat. Her giver vi 9 gode råd, der gør det nemmere for dig at afholde succesfulde jobsamtaler.

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

INDKOMs konsulent Claus giver her 8 gode råd til dig, der har brug for at finde den helt rigtige medarbejder, når du har travlt. Claus har også lavet en guide til, når du skriver jobopslaget. Følg den for en nem og overskuelig proces, så du får alt det væsentlige med og tiltrækker den rigtige kandidat.

Skabelon – få styr på medarbejdernes stillingsbeskrivelse

Skabelon – få styr på medarbejdernes stillingsbeskrivelse

Få skabt rene linjer, så alle ved, hvem der gør hvad og har ansvaret for det. Brug denne skabelon til en udførlig stillingsbeskrivelse og giv dig selv et værdifuldt overblik. Den åbner også gode muligheder for en samtale, hvor du kan få forventningsafstemt med den enkelte medarbejder.

Lederens komplette guide til den gode MUS

Lederens komplette guide til den gode MUS

Medarbejder Udvikling Samtalen er et glimrende ledelsesværktøj, som giver en større forståelse for, hvad der motiverer medarbejderen. Men som leder kan det være svært at få noget konstruktiv ud af MUS. I dette indlæg giver Jim derfor en komplet guide på baggrund af hans mange års erfaring som leder.