Skip to main content

Få hjælp til rekruttering af medarbejdere og ledere

God rekruttering gør en forskel. De mennesker, der hver dag stempler ind i din organisation, er afgørende for, hvorvidt I som virksomhed har succes. Derfor er det vigtigt, at du får ansat den helt rigtige og derefter sørger for at skabe gode rammer for opstarten, så den nye medarbejder bliver godt integreret og lykkes i stillingen. Sker det ikke, risikerer I, i værste fald, at skulle starte forfra med rekrutteringsarbejdet.

Hos INDKOM samarbejder vi med SMV’er på en række ydelser under paraplyen: rekruttering. Vi kan hjælpe jer med alt fra rekrutteringsforløb og search til onboarding og outplacement. Med udgangspunkt i vores målsætning om, at det altid skal være en god proces for både virksomhed og kandidater, tager vi hånd om sikre, at I ikke kun får den rette person ind ad døren, men at det også bliver et succesfuldt match i længden. Det giver mere tilfredse medarbejdere og sparer jer for både tid og penge.

INDKOMs rekrutteringsproces

Er du jobsøgende?

Den rette proces – også for kandidaterne

Vi oplever, at det er blevet betydeligt sværere for virksomheder, i næsten alle brancher at få besat opslåede stillinger med velkvalificerede kandidater. Det stiller krav til en mere fleksibel og transparent rekrutteringstilgang, der i højere grad end tidligere foregår på kandidatens præmisser.

I INDKOM har vi altid prioriteret at være tilgængelige og imødekommende, når kandidater har brug for information, svar og tilbagemeldinger. Som rekrutteringshus repræsenterer vi den ansættende virksomhed og dens employer brand udadtil. Vi er mange gange kandidaternes første ”møde” med virksomheden, og vi ved, hvor vigtigt det første indtryk er for at få de rette hoveder og hænder ind ad døren.

Vi arbejder for gode relationer

Når vi kender jeres organisation og kultur, er vi også i stand til at sikre det bedst mulige match med kandidater og overordnet set et endnu stærkere samarbejde. Derfor prioriterer vi langvarige samarbejdsrelationer, der kan danne fundament for de bedst mulige resultater.

Niels rekruttering

En fleksibel rekrutteringsspartner med skræddersyede løsninger

Med INDKOM som samarbejdspartner får du rekruttering, der passer til jeres behov. Vi kan naturligvis løfte hele rekrutteringsprocessen fra A-Z, men vi kan også levere skræddersyede løsninger, som passer ind i jeres organisation. Måske I kun vil have hjælp til search og selv stå for resten af rekrutteringsforløbet. Måske I selv vil forestå rekruttering, men har brug for sparring om onboarding. Vi stiller kompetent rådgivning om rekruttering til rådighed, og sammen finder vi det setup, der hjælper jer til at finde og fastholde de rette kandidater.

Rekruttering til konkurrencedygtige priser

Hos INDKOM er vi i stand til at tilbyde erfaren rådgivning til konkurrencedygtige priser. Fordi vi arbejder med en klar proces, langvarige samarbejder og fleksible løsninger, kan vi levere rekruttering, onboarding og outplacement i et prisniveau under mange af vores konkurrenter.

Hent vores e-bog

”Vi har været meget tilfredse med processen. Niels var god til at forstå, hvad det var vi havde brug for og havde en meget professionel kommunikation med både os og kandidaterne. Vi fik den hjælp og sparring, som vi havde brug for undervejs. Det var kvalificerede ansøgere, som vi blev præsenteret for og ansættelsessamtaler var velgennemførte. Kandidater blev fundet i netværk, og annoncering var således ikke nødvendig. I det hele taget en rekrutteringsproces præget af omtanke og seriøsitet, som vi ikke har noget at udsætte på, og som vi kan anbefale.”

Uffe Gyntzel, ejer SinoScan

Lad os tage en snak om jeres rekrutteringsbehov