Jobsøger

Bliv klædt på til dit næste drømmejob

Den gode jobsøgning

Vi har gjort det lettere for dig som kandidat at komme i betragtning til drømmejobbet. På denne side kan du læse om hvilket forløb, der møder dig som jobsøger til en stilling, som INDKOMs rekrutteringsteam faciliterer.

Hos INDKOM har vi et tæt samarbejde med de virksomheder, som bruger os til en hel eller delvis rekrutteringsproces. Det vigtigste for os er at skabe det bedst mulige match mellem virksomhed og kandidat. Vi har desuden et særligt fokus på at skabe et godt forløb for alle kandidater, uanset om det leder til et job eller ej. Derfor kan du forvente at møde et oplagt hold af rekrutteringskonsulenter, der i høj grad er til rådighed for at svare på eventuelle spørgsmål vedrørende en given stilling.

Besøg vores jobbank

Vejen til dit næste drømmejob

Når du søger et job, hvor INDKOMs rekrutteringsteam står for rekrutteringen, så er du som jobsøgende sikret en klar proces, så du altid ved, hvad du kan forvente undervejs i ansøgningsprocessen. Det er blot en af de måder, hvorpå vi gør vores for, at du får en behagelig oplevelse med jobsøgningen, uanset udfaldet.

Neden for har vi skitseret en fuld ansøgningsproces, som den ser ud langt i langt de fleste tilfælde.

Vi er altid til rådighed ved spørgsmål

Vores fineste opgave er at sikre det rette match mellem kandidat og virksomhed.

Derfor prioriterer vi at stå til rådighed for dig ved spørgsmål til stillingen, virksomheden og processen.

Input til dig, der søger job

Synes du også, det er udfordrende at søge job og gå til jobsamtaler - og i det hele taget navigere i jobuniversets skrevne og uskrevne regler?

Så læs med her, hvor vi deler ud fra vores rekrutteringserfaringer og klæder dig på til at agere under ansøgningsprocessen og i forbindelse med jobsamtalen.

Få succes til jobsamtalen

Få succes til jobsamtalen

Her giver vi dig gode råd til, hvordan du får succes til jobsamtalen. Få input til, hvad du kan gøre før, under og efter jobinterviewet.