Specialistydelser

Sådan arbejder vi med forankringsprojekter

INDKOM er specialister i forankring af nye tiltag

I INDKOM kender vi udfordringerne ved at gå fra idé til eksekvering. Derfor har vi udviklet et koncept, som vi kalder forankringsforløbet. Med det hjælper vi virksomheder med at komme i mål med planlagte indsatser og projekter.

Konceptet skaber på en enkelt, fleksibel og økonomisk overskuelig måde sikkerhed for, at vigtige projekter forankres. Vi tager hånd om både nye og allerede planlagte initiativer og sørger for fremdrift og udvikling.

Med forankringsforløbet får du:

  • Hjælp til at indfri dine ambitioner
  • De nødvendige kompetencer 
  • Ekstra ressourcer til eksekvering
  • En fleksibel og gennemskuelig aftale
  • Markedets skarpeste pris

Lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe jer i mål med jeres næste projekt

Vi løfter forankringsprojekter inden for disse områder

En modulbaseret tilgang sikrer fleksibilitet

Modulbaseret forløb

Med vores forankringsforløb har vi forsøgt at minimere dyr spildtid. Vi bruger derfor så lidt af projektets tid som muligt på unødvendig faciltiering, administration og udarbejdelse af tilbud.

Det gør vi ved at begynde med en fælles workshop, hvor projektet opbygges i moduler: Proces-, Produktions- og Forankringsmoduler. Dermed får I som kunde det fulde overblik, der sikrer, at jeres penge bruges der, hvor det skaber størst værdi for virksomheden. 

Fleksibelt samarbejde

INDKOMs dygtige konsulenter går ind og bidrager med kompetencer og ressourcer netop der, hvor jeres virksomhed har behov for det. I samarbejde med dig finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt understøtter jer og sikrer fremdrift i projektet.

Det kan være som overordnet projektleder, midlertidig interim-leder for en afdeling eller underviser og træner for en gruppe ansatte.

Gennemskuelig fast pris

Med INDKOMs forankringsforløb undgår I, at implementeringen af jeres projekt får uventede ekstra regninger. Forløbets opbygning i moduler skaber gennemskuelighed over timeforbrug og endelig pris. I får derfor hurtigt et overblik over alle omkostninger forbundet med eksekveringen af opgaven. .

Hos INDKOM lægger vi vægt på en stærk forankring af udviklingsprojekter.

"Vi blev i 2014, 2015 og 2018 udnævnt til Gazellevirksomhed af Børsen, ligesom vi netop har modtaget en AA-rating fra Bisnode. Meget af dette kan tilskrives INDKOMs arbejde."
Cliff Nielsen, Ejer og Direktør - Cklar Service Cliff Nielsen, Ejer og Direktør - Cklar Service

Priser aldrig før set i konsulentbranchen

Vi tilbyder rådgivning til priser aldrig før set i konsulentbranchen. Læs mere om vores priser for modulbaserede udviklingsprojekter her.

Lad os tage en snak om jeres ambitioner

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent

Vores koncept passer ind i alle virksomheder uanset branche og størrelse