Specialistydelser

Strategi

Få hjælp til den rette strategi for forretningen

Som virksomhed er der mange omstændigheder, man ikke har indflydelse på. En klar strategi er derfor jeres bedste mulighed for at tilpasse jer omverdenen og styre efter specifikke mål for fremtiden. En god strategiplan besvarer spørgsmålene: ”Hvor skal vi hen?” og ”Hvordan kommer vi derhen?” Den skaber derfor overblik samt retning - uden den driver man virksomhed i blinde.

I INDKOM arbejder vi med strategi hos langt de fleste af vores kunder. Vi hjælper med at sætte klare mål for fremtiden og lave en strategiplan, der er i øjenhøjde, og som skaber resultater. Vi gør strategiarbejdet jordnært og konkret fremfor højtflyvende og akademisk. Det tror vi på er den bedste måde at sikre, at strategien forankres i hele virksomheden.

Når vi siger strategi, mener vi:

Strategiarbejdet er afgørende for virksomhedens udvikling

Hvis du er ambitiøs med virksomhedens fremtidige udvikling, så er det med strategien, at arbejdet starter. Om det gælder vækst, eksportudvikling, generationsskifte eller noget helt fjerde, så kræver det en særlig planlagt indsats.

Udover slutmålet definerer strategien, hvilke konkrete skridt, I skal tage for at nå den udvikling, I ønsker. Den går i dybden med hvem der skal løfte delprocesserne igennem og sætter rammerne for opfølgning, så vi ved, om vi er nået succesfuldt i mål.

Hos INDKOM har vi desuden særligt fokus på medarbejderne i strategiarbejdet. Skal udviklingstiltag give resultat, så skal strategien forankres rigtigt. Det kræver involvering af medarbejdere, så de forstår deres rolle og er motiverede til at bidrage til arbejdet. Derfor tænker vi altid medarbejderen ind i strategiprocessen, så vi altid sikrer det størst mulige buy-in til vigtige forandringer i organisationen.

Sådan arbejder vi med strategi i INDKOM

I INDKOM har vi mange års erfaring med strategiudvikling og strategiplanlægning, til priser aldrig før set i konsulentbranchen. Vores konsulenter er erfarne i forretningsudvikling og ved, hvor udfordrende det kan være at træffe de store beslutninger om virksomhedens fremtid.

Derfor får du altid relevant og kompetent rådgivning til facilitering af jeres strategiarbejde. Når vi i INDKOM arbejder med strategi, er det enten som et forankringsprojekt eller gennem INDKOM Årsaftalen, hvor kunden får løbende sparring omkring strategi og hjælp til at træffe de store beslutninger.

I INDKOM arbejder vi med strategi ud fra en klar proces på fem simple skridt, der sikrer en rød tråd fra analyse til forankring af den færdige strategi. Her kan du selv downloade vores guide til Den Gode Strategiproces og finde en masse inspiration til jeres strategiarbejde.

Lad os tage en snak om jeres strategiarbejde allerede i dag.

"INDKOM hjalp os med at kortlægge kunderejsen på vores webshop og kom i den forbindelse med rådgivning og sparring til udarbejdelse af konkrete initiativer med henblik på at øge værditilbuddet for vores kunder. INDKOM var især gode til at komme med branchespecifikke og brugbare forslag til løsninger og tiltag. Der har været god kommunikation mellem de fysiske møder, og vi har nu en køreklar strategi og plan, som skal implementeres. Alt i alt en god oplevelse og et godt samarbejde gennem hele forløbet"
Jens Havreballe, Online Manager, Malgodt.dk Jens Havreballe, Online Manager, Malgodt.dk

Hent vores guide til Den Gode Strategiproces

Lad os tage en snak om jeres ambitioner

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent
INDKOM værktøjer

Hent værktøjer, der hjælper dig videre med strategiarbejdet

Must Win Battles

Must Win Battles

Der er flere måder at styre virksomhedens strategiske indsatser. Must Win Battles handler om at udvælge indsatser, der skal prioriteres og skabe klare rammer for deres gennemførelse. Hent værktøjet og vind flere kampe.

Strategisk årshjul

Strategisk årshjul

Årshjulet er en god mulighed for at skabe et overblik over, hvilke indsatser I som virksomhed skal prioritere i den kommende periode.

Grøn omstilling opstartsskema

Grøn omstilling opstartsskema

Skal I også i gang med grøn omstilling? Med dette skema får I arbejdet med de spørgsmål, der skal hjælpe jer fra tanke til handling.

Læs om vores øvrige specialistydelser