Om INDKOM

Et professionelt konsulenthus målrettet små og mellemstore virksomheder

INDKOM har gjort konsulentydelser tilgængelige for alle

INDKOM er et konsulenthus med et nytænkende koncept udviklet og tilpasset de små og mellemstore virksomheder. Vi leverer forretningsudvikling i øjenhøjde, der skaber resultater, som kan mærkes på bundlinjen.

INDKOM blev stiftet i 2012 med et enkelt formål – at gøre det muligt for små og mellemstore virksomheder at få kompetent sparring og professionel vejledning uden at slå bunden ud af deres budget.

Vision INDKOM vil være anerkendt for at optimere små og mellemstore virksomheder og forankre udviklingstiltag. Vi skaber bedre udnyttelse af markedspotentiale, glæde, passion og stolthed hos medarbejderne samt øget indtjening og omsætning.
Mission Vi laver forretningsudvikling i øjenhøjde for små og mellemstore virksomheder igennem længerevarende partnerskaber. I samarbejde med virksomhedsejerne tager vi hånd om at skabe en sund fordeling mellem drift, udvikling og forankring.

Med INDKOM får du en pålidelig partner, der aldrig går på kompromis med vores værdier

Vindermentalitet

Vindermentalitet

Vi slås for at indfri dine ambitioner, og vi er mål- og resultatorienterede af natur. Vi er klar over, at samarbejde og partnerskaber er væsentlige forudsætninger for at vinde.

Kundefokus

Kundefokus

Vi kender vores kunders hverdag, og derfor er vi fleksible, så udviklingen også fungerer i praksis. Vi er ikke bange for at udfordre og får altid sagt tingene.

Humørfyldt

Humørfyldt

Vi er et skud ny energi i vores kunders travle hverdag. Et samarbejde med os er altid bygget op omkring en stærk personlig relation og en smittende optimisme. Vi sikrer, at du sover godt om natten.

I øjenhøjde

I øjenhøjde

Vi laver forretningsudvikling i øjenhøjde. Vi taler samme sprog som vores kunder og bruger værktøjer, som er lette og intuitive at forstå. Sådan skaber vi hurtigere resultater.

Hør Claus fortælle, hvorfor forretningsudvikling ligger i vores navn

Hent de værktøjer vi bruger til at arbejde med forretningsudvikling