Viden

Hos INDKOM deler vi glædeligt ud af vores viden

I INDKOM tror vi på, at viden er en forudsætning for vækst. Derfor er vi mere end glade for at dele ud af vores daglige erfaringer fra arbejdet med mere end 100 små og mellemstore virksomheder. Vores kompetente team af engagerede konsulenter laver derfor løbende indlæg omkring alt fra teoretiske modeller til praktisk indsigt, som de deler her på siden.

7 trin til effektiv uddelegering

7 trin til effektiv uddelegering

Ledelse handler om at gøre sine medarbejdere i stand til at skabe resultater, ikke om at gøre alting selv. Den gode leder formår derfor at uddelegere opgaver til andre. I dette indlæg giver René dig 7 konkrete tips du kan bruge til at blive bedre til uddelegering.

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

At starte samt drive egen virksomhed er på ingen måde en ligetil opgave. Der er mange op- og nedture, men heldigvis er de det hele værd. Det mener Claus som er INDKOMs stifter i hvert fald. I dette indlæg giver han derfor sine erfaringer og gode råd videre til alle, der har en iværksætter gemt i maven.

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Kære ledere i SMV'er, tag jer sammen og skab vækst!

Væksten i det danske samfund skal komme fra SMV’erne, som ifølge en artikel fra Børsen mangler motivation. I dette indlæg kommenterer INDKOMs partner Claus på artiklen, og den udfordring som han kalder “manglende sult i paradis.”

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Er du ejerleder – og hvem skal tage over efter dig?

Generationsskifte er en udfordring for en lang række små og mellemstore virksomheder. Ejerledere får ikke tids nok taget stilling til, hvad der skal ske med deres virksomhed, når de ikke længere vil drive den. Det har INDKOMs konsulent Esben erfaret mange gange i hans arbejde med SMV’er.

Kunsten at være konsulent

Kunsten at være konsulent

Spidse sko, jakkesæt og varm luft til skyhøje priser – det er blot nogle af de stereotyper, man som konsulent bliver påduttet på arbejdet og i privaten. I dette indlæg forholder vores konsulent Esben sig til disse fordomme, og giver hans bud på hvad der udgør en god konsulent i en branche, der til tider er præget af manglende tillid.

Virksomhederne før velfærden

Virksomhederne før velfærden

Op til kommunalvalget 2017 har INDKOMs stiftende partner Claus gjort sig nogle tanker om mediernes fokus i debatten. I dette indlæg undrer han sig over det manglende fokus på erhvervslivet og på at skabe vækst i de små og mellemstore virksomheder, hvilket han argumenterer for er fundamentet for et velfungerende velfærdssamfund.

Tomat-teknikken

Tomat-teknikken

Navnet lyder skørt, men tomat-teknikken kan hjælpe med at strukturere en travl hverdag, og mindske afbrydelser og forstyrrelser. Læs Esbens erfaringer med metoden, som effektiviserede hans arbejdsdag. I indlægget giver han blandt andet 4 gode råd, som dig og dine medarbejdere kan bruge til at arbejde mere effektiv.