Salg

Udnytter din virksomhed sit fulde salgspotentiale?

Salg

At sælge handler om at rådgive og skabe et behov, som dine kunder endnu ikke selv har opdaget. Du kan have et nok så godt produkt, men hvis du ikke formår at fortælle dine kunder om det på, på den rigtige måde, så kommer du ingen vegne. Salg er derfor et håndværk, som kræver øvelse og vedligeholdelse.

I alt for mange virksomheder anses salg for at være et nødvendigt onde, man tager sig derfor ikke tid til at træne og blive en bedre sælger. Som resultat heraf får virksomheden ikke udnyttet sig fulde potentiale.

I INDKOM vil vi gerne lave om på dette. Det skal være sjovt at sælge og ikke en sur pligt. Vi hjælper med alt fra den overordnede salgsstrategi til salgstræning med de enkelte sælgere. Vores kunder bliver derfor klædt på til at få mere ud af deres hårde salgsarbejde.

Vi siger salg, mener vi:

Salgsstrategi
Salgstræning

Brænd igennem med de rette argumenter

Stærke og klare budskaber er en vigtig ingrediens for at være succesfuld i salgsrollen. Det betyder at du som sælger har en god fortælling om hvad du sælger, hvilke behov det dækker hos kunden og hvad kunden får ud af at købe produktet.

Samtidig skal du huske, at du ikke er alene i markedet. Som den gode sælger kender du derfor dine konkurrenter og kan altid give et tydeligt svar på, hvad kunden får ud af at købe hos netop jer og ikke hos andre.

Dette er blot et af de mange råd, du kan læse i vores værktøj De Rigtige Salgsargumenter.

Sådan arbejder vi med salg i INDKOM

I INDKOM arbejder vi hver dag med salg og salgsudvikling for vores kunder. Det kan være i form af et forankringsprojekt, eksempelvis et salgskursus eller udarbejdelse af en salgsstrategi, eller som en del af den løbende rådgivning i en INDKOM Årsaftale. Vi sætter holdet efter opgaven, og du har derfor altid adgang til de nødvendige specialistkompetencer.

Lad os tage en snak om jeres salgs- og marketingarbejde allerede i dag.

”Vi søgte en professionel samarbejdspartner, som ud fra et fast og skrapt budget kunne styre os hele vejen igennem arbejdet med at få lavet en salgsstrategi og indtrængningsstrategi. Denne opgaver har INDKOM på rigtig fin vis formået at påtage sig, således vi nu står med en rigtig god plan, som nu skal forankres. Det er vi nu i gang med i samarbejde med INDKOM.”
Claus Hansen, Salgsdirektør, SKAKO Concrete

Hent vores guide til Den Gode Strategiproces

Lad os tage en snak om jeres udfordringer

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent

Læs om vores øvrige specialistydelser