Salg

Få hjælp til at sparke gang i jeres salg

Salg

Vi ved, at de fleste virksomhedsledere og salgschefer hver dag kæmper for at øge firmaets salg. Desværre arbejder mange salgsorganisationer ikke struktureret med salgsindsatsen, og ofte føler sælgerne sig ikke klædt ordentlig på til at skabe de rette muligheder og lukke de værdiskabende salg. Dermed bliver der for langt imellem salgssucceserne, og den gode gamle salgsklokke bliver alt for stille.

I INDKOM vil vi gerne lave om på dette. Med en klar salgsstrategi og en stærk salgsorganisation opnår I hurtigere jeres salgsmål. Dette indebærer arbejde med både de nyeste digitale salgsværktøjer og godt gammeldags salgshåndværk. Hos INDKOM kan vi hjælpe jer med 360 graders udvikling, sådan at I får mere ud af jeres hårde salgsarbejde.

Når vi siger salg, mener vi:

Salgsstrategi
Salgstræning

Kunden skal tilbage i centrum

Det er kun naturligt, at man som salgsorganisation med tiden taber kunden lidt af syne, ikke får spottet de nye muligheder i markedet eller bare glemmer at stille spørgsmål ved "det vi plejer." INDKOM er et par friske øjne på jeres arbejde, der kan udfordre og støtte jer med at få opdateret kundeprofiler, personaer, kunderejser, behovstriggere osv.

Struktur og retning for jeres salgsindsats

Med en klar salgsstrategi får I skabt det nødvendige fundament for salgsarbejdet, sat klare salgsmål, samt udarbejdet en plan for, hvordan I skal realisere disse. Hos INDKOM arbejder vi sammen med salgsledere i både B2B og B2C organisationer om at udarbejde det bedst mulige udgangspunkt for salgssucces.

En stærk salgsorganisation med en god salgskultur

Planer har ingen værdi, hvis jeres sælgere ikke er rustet til at møde jeres potentielle kunder med de rette argumenter og en attitude. Her handler det om at få trænet de enkelte sælgere i salgsteknik og samtidig arbejde med den fælles salgskultur. Salgstræning fra INDKOM giver jeres sælgere et boost til at få mere succes både individuelt og som gruppe.

Fremtidens salg - få koblet digital og personligt salg sammen

Den digitale omstilling både udfordrer og styrker salgsarbejdet. For jer handler det om at identificere de værdiskabende muligheder, der findes ved digitalt salg, og derefter få bundet dem sammen med det personlige salgsarbejde. I INDKOM kan vi hjælpe med at bygge bro og skabe synergi mellem den fagre nye verden og de klassiske salgsindsatser.

Sådan arbejder vi med salg i INDKOM

I INDKOM arbejder vi hver dag med salg og salgsudvikling for vores kunder. Det kan være i form af et forankringsprojekt, eksempelvis et salgskursus eller udarbejdelse af en salgsstrategi, eller som en del af den løbende rådgivning i en INDKOM Årsaftale. Vi sætter holdet efter opgaven, og du har derfor altid adgang til de nødvendige kompetencer til at løfte jeres salg.

Lad os tage en snak om jeres salg allerede i dag

”Vi søgte en professionel samarbejdspartner, som ud fra et fast og skrapt budget kunne styre os hele vejen igennem arbejdet med at få lavet en salgsstrategi og indtrængningsstrategi. Denne opgaver har INDKOM på rigtig fin vis formået at påtage sig, således vi nu står med en rigtig god plan, som nu skal forankres. Det er vi nu i gang med i samarbejde med INDKOM.”
Claus Hansen, Salgsdirektør, SKAKO Concrete
INDKOM VÆKTØJER

Hent værktøjer, der hjælper dig videre med salgsarbejdet

Den vindende salgsstrategi

Den vindende salgsstrategi

Skab de rette rammer for jeres salgsarbejde med en enkel og klar salgsstrategi. Hent værktøjet, der hjælper jer til at skabe den struktur, der skal til for at gøre ambitioner til virkelighed.

Salgsmatrixen

Salgsmatrixen

Salgsmatrixen er en model, der hjælper ledelsen med at træffe beslutninger om, hvor fremtidens salg skal opdyrkes.

De rigtige salgsargumenter

De rigtige salgsargumenter

Salg handler om at rådgive og skabe et behov, som dine kunder endnu ikke selv har opdaget. At sælge er derfor et håndværk, hvor man skal have styr på sine værktøjer herunder ikke mindst sine salgsargumenter.

INDKOM viden

Bliv klogere på salg og salgsledelse

5 udfordringer i moderne salgsledelse

5 udfordringer i moderne salgsledelse

For at få succes som salgsleder er der en række konkrete udfordringer, som man skal forholde sig til. Her skitserer vi 5 af de udfordringer vi møder oftest og skitserer, hvordan du kan takle dem.

Lad os tage en snak om jeres ambitioner

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent

Læs om vores øvrige specialistydelser