Værktøjer

I INDKOM bruger vi intuitive værktøjer

I INDKOM arbejder vi altid i øjenhøjde. Vi skaber resultater sammen med vores kunder. Derfor bruger vi ikke lange støvede rapporter eller besværlige akademiske teorier. I stedet skaber vi værdi med en værktøjskasse, der er letanvendelig. Faktisk er de fleste af vores værktøjer så intuitive, at vi løbende deler dem gratis med dig lige her på siden. Prøv selv at downloade dem og bliv klogere på, hvordan du kan udvikle din forretning.

Situationsbestemt ledelse

Situationsbestemt ledelse

Har du svært ved at motivere dine medarbejdere? Og forstår du ikke deres behov - så er det svært at være en dygtig leder! Ved hjælp af 4 konkreteledelsestile kan du få hjælp til, hvordan du bedst motivere dine medarbejdere.

De rigtige salgsargumenter

De rigtige salgsargumenter

Salg handler om at rådgive og skabe et behov, som dine kunder endnu ikke selv har opdaget. At sælge er derfor et håndværk, hvor man skal have styr på sine værktøjer, herunder ikke mindst sine salgsargumenter.

Den effektive marketingplan

Den effektive marketingplan

Sæt struktur på din marketing – og få mere for pengene. Ved hjælp af dette værktøj kan du med 5 simple skridt lave en gennemarbejdet plan, der effektiviserer din marketing.

Den rigtige organisationsform

Den rigtige organisationsform

Organiser din virksomhed – og gør arbejdsdagen mere effektivt. Kortlæg og identificer forbedringer i din virksomheds arbejdsgang med denne introduktion til organisationsformer.

Prioritering af ressourcer

Prioritering af ressourcer

Få struktur på ansvarsområder og arbejdsopgaver i din virksomhed – og få mere tid i din hverdag. Dette værktøj hjælper dig med, at prioritere ressourcerne i din virksomhed bedst muligt.

Den gode strategiproces

Den gode strategiproces

Få skabt den røde tråd i din strategi – og opnå resultater med din virksomhed. Ved hjælp af 5 sammenhængende skridt ruster dette værktøj dig til at arbejde med den gode strategiproces.

Full cost beregner

Full cost beregner

Find ud af, hvad dine medarbejdere koster dig i timen – og få mere ud af det, du laver. Med dette værktøj får du en beregner, der hjælper dig med at finde den timepris, du skal fakturere dine kunder.

Business Model Canvas

Business Model Canvas

Arbejd aktivt med din forretningsmodel – og optimer din virksomhed. Med dette værktøj får du en introduktion til, hvordan du kan benytte Business Model Canvas til at få mere ud af dit hårde arbejde.