Salg

Salgstræning

Skal vi sætte turbo på jeres salgsteam?

At sælge handler både om at rådgive og skabe et behov, som dine kunder endnu ikke selv har opdaget. Du kan have et nok så godt produkt, men hvis du ikke formår at fortælle dine kunder om det på, på den rigtige måde, så kommer du ingen vegne. Salg er derfor et håndværk, som kræver øvelse og vedligeholdelse.

I alt for mange virksomheder anses salg for at være et nødvendigt onde, man tager sig derfor ikke tid til at træne og blive en bedre sælger. Som resultat heraf får virksomheden ikke udnyttet sig fulde potentiale.

I INDKOM vil vi gerne lave om på dette. Det skal være sjovt at sælge og ikke en sur pligt. Vi hjælper med salgstræning med teamet og de enkelte sælgere. Vores kunder bliver derfor klædt på til at få mere ud af deres hårde salgsarbejde.

Hvorfor har I brug for salgstræning?

Salgsarbejde er et håndværk, og som med alt andet håndværk skal ens kompetencer holdes vedlige og udvikles. Særligt indspark udefra kan være med til at sætte fokus på, hvad der virker, og hvad som skal optimeres. Salgstræning er også godt til at skabe fælles læring mellem sælgere, sådan gode erfaringer bliver fælles.

Hvad er salgstræning

Salgstræning er mere end bare at opfriske salgsteamets kompetencer. Det handler om at skabe den rette salgskultur, hvor alle forstår virksomhedens salgsambitioner og har den rette motivation og attitude til at arbejde mod at gøre dem til virkelighed.

Derefter handler det om at udfordre: "sådan har vi altid gjort." De rette øvelser kan afsløre svage punkter i salgsprocessen, og nye salgsværktøjer kan være med til at øge teamets konverteringsrater. 

Hvordan arbejder vi med salgstræning?

Hos INDKOM arbejder vi med salgstræning på en række forskellige måder. Vi starter dog altid med et møde med salgsledelsen, hvor vi fastlægger formålet med træning ud fra, hvilke udfordringer og ambitioner, som virksomheden har fastsat i salgsstrategien. Ud fra vores snak udarbejder vi det rette træningsprogram ud fra vores katalog af øvelser og undervisningsmaterialer.

Herefter samler vi jeres salgsteam - uanset om I er to, ti eller tyve - og får lavet en god kick-off, så alle forstår formålet, og vi sikrer, der er en rette positive energi. Selve træning foregår oftest som et forløb, hvor vi skifter mellem undervisning og øvelser, og vi indlægger mange gange et par dage mellem vi mødes, hvor salgsteamet kan gå tilbage til felten og prøve nye kompetencer af, inden vi mødes igen.

Hvad koster salgstræning?

Et salgstræningsforløb kan se meget forskelligt ud afhængigt af, hvilke salgsambitioner i har, og hvordan jeres organisation ser ud. Hos INDKOM tilbyder vi priser aldrig før set i konsulent branchen. Her kan du læse mere om vores modulbaseret prissætning og du kan kontakte os via linket nedenfor og få et konkret tilbud på salgstræning.

Lad os tage en snak om jeres salgsarbejde allerede i dag - vi tager gerne første møde online

"Forløbet med INDKOM har gjort vores medarbejdere bedre og mere motiverede "sælgere". Det har hjulpet os med at holde mere strukturerede salgsmøder med fokus på behov og købssignaler. Det har gjort os skarpere på, hvilket udbytte vi leverer til vores kunder og understreget vigtigheden i at skabe tillid og lytte til kunden."
Erik Haislund Lemming, Servicechef i Hornslet EL:CON
Lad os tage en snak om jeres ambitioner

Book kaffemøde i dag

Claus Damsgaard
Partner og konsulent
INDKOM VÆRKTØJER

Hent værktøjer, der hjælper dig videre med salgsarbejdet

Den vindende salgsstrategi

Den vindende salgsstrategi

Skab de rette rammer for jeres salgsarbejde med en enkel og klar salgsstrategi. Hent værktøjet, der hjælper jer til at skabe den struktur, der skal til for at gøre ambitioner til virkelighed.

Salgsmatrixen

Salgsmatrixen

Salgsmatrixen er en model, der hjælper ledelsen med at træffe beslutninger om, hvor fremtidens salg skal opdyrkes.

Beregn din salgstid

Beregn din salgstid

Sæt fokus på dit tidsforbrug og dine salgsindsatser. Vi giver dig en beregner, der gør det nemt at planlægge og overskue din og dine sælgeres tid, så salget bliver opprioriteret.

INDKOM viden

Bliv klogere på salg og salgsledelse

Sådan sparker du gang i eksporten

Sådan sparker du gang i eksporten

Eksport er en god mulighed for vækst, men mange lader sig styre af tilfældigheder. Ønsker du at komme i gang med eksport på en god måde, så får du her indspark til en række overvejelser, som du bør gøre dig, inden du går i gang.

5 udfordringer i moderne salgsledelse

5 udfordringer i moderne salgsledelse

For at få succes som salgsleder er der en række konkrete udfordringer, som man skal forholde sig til. Her skitserer vi 5 af de udfordringer vi møder oftest og skitserer, hvordan du kan takle dem.

Læs om vores øvrige specialistydelser