Skip to main content

Den gode strategiproces

Få skabt den røde tråd i din strategi – og opnå resultater med din virksomhed.
Ved hjælp af fem sammenhængende skridt ruster dette værktøj dig til at arbejde med den gode strategiproces.

Den gode strategiproces

Tænker du på, hvordan din virksomhed kan opnå ny vækst, men er du i tvivl om, hvordan du kommer hen til målet? Hos INDKOM har vi igennem flere år hjulpet virksomheder med at finde frem til den helt rette strategi for deres virksomhed. Med den korrekte strategiproces og strategiudvikling, kan din virksomhed blive skarpere på jeres fremtidige mål, og hvordan I opnår disse mål.

Derfor har vi lavet dette gratis værktøj, hvor du, ved hjælp af 5 sammenhængende skridt, kan skabe en professionel og eksekverbar strategiproces, så du kan opnå dine virksomhedsmål. De 5 skridt i vores værktøj indebærer, analyse, retning, plan, forankring og opfølgning.

Download vores værktøj, og du vil få indsigt i følgende:

  • Hvad er strategiprocessen
  • Hvorfor skal du arbejde med strategiprocessen
  • Hvornår slår strategien fejl
  • Hvornår er den en succes
  • Hvordan laver du en strategi
  • Analyse, eksekvering og opfølgning

Vores værktøj giver dig en model og skabelon for, hvordan du kan arbejde med din virksomheds strategi. Ligeledes har vi inkluderet eksempler, så du har nemmere ved at udforme din egen strategi og bruge vores værktøj aktivt.

Mission og vision er hovedpunkter i strategiprocessen. Din strategi skal afspejle hverdagsarbejdet (mission), og skal kortlægge hvordan du kan opnå fremtidige mål for virksomheden (vision). Det er grundessensen i en succesfuld strategiudvikling, hvor strategien er praktisk og realistisk at opnå i virksomheden.

Download vores værktøj her på siden og brug strategiprocessen til at opnå ny vækst og klarhed i din virksomhed.

Få viden og indspark i din indbakke

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Med din tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbrev med viden, værktøjer og invitationer til events (1-2 gange pr. måned via email). Du kan til enhver tid afmelde igen. Vi behandler dine oplysninger for at kunne sende dig nyhedsbrevet. Se mere i vores persondatapolitik