Skip to main content
CKLAR SERVICE

10 år som konsulent for Cklar Service

Store ambitioner og et ønske om mere overskud i hverdagen

Cliff og Maria, som ejer Cklar Service, kom til INDKOM med et ønske om at få dannet et generelt bedre overblik over virksomheden, og om at få lavet en strategi, som skulle danne grundlag for alle deres ambitioner. Som en del af strategien, skulle vi have skabt en grundlæggende struktur over arbejdsopgaverne, så de fik et langt bedre sammenspil og skabt en hverdag med mere overskud til at skabe værdi i virksomheden. Der var ligeledes et ønske om at få lavet et simpelt set-up for økonomisk styring.

Igennem de sidste ti år har vi fået eksekveret på alle de strategiske ambitioner, og derudover fået opdateret strategien med tilføjelse af nye. I en virksomhed indenfor rengøringsbranchen tilløber der ofte problemstillinger og udfordringer, som skal løses, for at kunne give arbejdsglæde til både ejere og medarbejdere og selvfølgelig med henblik på at give kunderne den bedst mulige oplevelse.

Hvordan fungerer et samarbejde igennem 10 år?

Det handler i bund og grund om, at begge parter har et ønske om udvikling. En virksomhed som Cklar Service har hele tiden haft løbende ambitioner om udvikling, hvilket har flugtet med at INDKOM, som konsulenthus og den enkelte konsulent, har udviklet sig med nye kompetencer. Derudover er tillid mellem parterne en forudsætning for en langvarig relation. Man skal bibeholde lysten og modet til at dele alle aspekter, hvad angår virksomhedsmæssige og personlige udfordringer. Denne tillid har været helt afgørende for samarbejdet de sidste 10 år.

”Vi er super glade for samarbejdet! Vi har igennem årene haft forskellige INDKOM konsulenter, som hver især, med udgangspunkt i deres kompetencer, har klædt os på og skubbet virksomheden i den rigtige retning. Det har også været vigtigt at have en konsulent der kunne sige tingene som de var, og udfordre på de ting, som også kunne gøre lidt ondt. Det at konsulenterne også er blevet en del af virksomheden med kendskab til både godt og ondt, har været helt afgørende. Jeg føler ikke at jeg sidder med en ekstern konsulent, men med en person / kammerat, der hele tiden arbejder ud med vores DNA. Vi ser frem til samarbejdet de næste mange år!”

Cliff Nielsen, Direktør CKlar Service