Dental2000

En årsaftale med fokus på servicekonceptet

Ejerleder Tommy Bøjstrup står bag Dental2000, der er en veldrevet virksomhed, som leverer teknisk service til danske tandlægepraksisser - en branche, der stiller høje krav til leverandører. Ud fra ambitionen om at stå stærkere i markedet blev INDKOM valgt som samarbejdspartner.

Igennem to år har INDKOM arbejdet med Dental2000 med udgangspunkt i en Årsaftale. I den tid har der været fart på, og der er blevet taget hånd om en lang række udviklingsopgaver, både på de interne linjer og i mødet med kunden.

Om DENTAL2000

Dental2000 leverer kvalitetsudstyr, produkter og service til danske tandlæger. Kunderne er spredt på tværs af private og offentlige klinikker, og særligt reparation af eksisterende udstyr er et fokusområde.

At være tilstede med de rette komponenter og den kompetente service, netop når kunden har brug for det, er hvad, der gør Tommy og resten af Dental2000-holdet til en betroet leverandør til tandlæger over hele landet.

Virksomheden blev stiftet i 1978, og Tommy Bøjstrup har drevet virksomheden siden 2005.

Fakta

  • Branche: Salg og service
  • Grundlagt i 1978
  • 2 ansatte
  • Aarhus

Et nyt servicekoncept, der gør det nemmere at skaffe nye kunder

En af de store milepæle i samarbejdet har været at få udarbejdet et nyt servicekoncept. Konceptet er resultatet af en proces, hvor INDKOMs konsulent hjalp med at få sat nye rammer for virksomhedens serviceaftaler. Resultatet blev en klarerer kobling mellem virksomhedens interne ressourcer og målgruppens behov.

Med et skarpt formuleret koncept i hånden var det muligt at udarbejde værktøjer, der giver Dental2000 et løbende overblik over den enkelte kundes servicebehov. Værktøjerne gør det nemmere for virksomheden at have en god dialog med potentielle kunder om behov og pris, og det giver teknikerne bedre mulighed for planlægning af servicebesøg ved eksisterende kunder.

Servicekonceptet er også vigtigt i virksomhedens markedsføring, da det udstikker præcist, hvilke fordele den enkelte tandlæge kan opnå. Det lettede derfor også arbejdet, da INDKOM hjalp med at producere diverse kommunikationsmaterialer til brug i salgsarbejdet.

Mere overblik i hverdagen giver tryghed

Udover arbejdet med servicekonceptet har INDKOMs konsulent samarbejdet med Tommy om en række interne processer. Her har der været fokus på optimering af interne arbejdsgange og på at skabe et endnu stærkere økonomisk overblik.

Og netop et bedre overblik gør en forskel for travle ejerledere, som har mange bolde i luften hver eneste dag. Det giver tryghed for at der ikke bliver tabt bolde og at virksomheden er på vej i en sund retning.

Hos Dental2000 er det overblikket i dagligdagen, som giver overskuddet til arbejdet med at få solgt det nye servicekoncept endnu stærkere ind til de danske tandlæger.

Det siger kunden:

”Samarbejdet med Claus og INDKOM hjælper os med at få taget hånd om mange af de opgaver, der er nødvendige for at vi kan vækste virksomheden.

Jeg er særligt tilfreds med servicekonceptet, som vi mærker både nuværende og nye kunder tager godt imod.”

Tommy Bøjstrup, Indehaver Dental2000

Det siger konsulenten:

”Det er altid tilfredsstillende at komme i mål med et servicekoncept, som vi kan se, skaber værdi både for vores kunde og deres kunder, og det synes jeg, vi er lykkedes med her.

Der er gode ambitioner i Dental2000, som skal føres ud i livet, men vi har altid en uformel tone, som gør, at samarbejdet med Tommy og resten af holdet altid er en fornøjelse.”

Claus Damsgaard, konsulent og partner i INDKOM

Tommy valgte en INDKOM Årsaftale

Årsaftalen er vores tilbud til de helt små virksomheder med op til 25 ansatte. Med en årsaftale får du som ejerleder tilknyttet en fast konsulent, som ca. en gang om måneden faciliterer udviklingsmøder, hvor vi sammen tager hånd om de udfordringer og ambitioner, som du står med.

Læs flere cases

10 år som konsulent for Cklar Service

10 år som konsulent for Cklar Service

Igennem 10 år har vi samarbejdet med Cklar Service om strategi og drift. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt udvikling i virksomheden.

Forretningsudvikling for TMS Partner

Forretningsudvikling for TMS Partner

Sammen med TMS Partner har vi udviklet forretningsmodellen. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt rammerne for vækst og udvikling.