Skip to main content
PRODUCED BY

Nytænkende profil og
klar vision for fremtiden

Udfordring

Produced By er et produktionsselskab, der skaber film af høj kvalitet med spidskompetencer indenfor reklame-, portræt- og dronefilm. De er et kreativt kollektiv, der stræber efter at skabe effektfulde og visuelt fængende film – for både store og små virksomheder. Produced By har store ambitioner. Selvom selskabet er vokset gennem de sidste tre år, havde de et ønske om at styrke salget og fokusere på større, sjovere og mere spændende opgaver. Udfordringen for Produced By var at finde den helt rigtige strategi for målrettet og langsigtet udvikling.

Løsning

For at indfri Produced Bys ambitioner indgik de i et strategiforløb med INDKOM. Gennem forløbet blev det klarlagt, at før Produced By kunne opnå en reel udvikling, skulle der arbejdes med deres vision og fastlægges en strategi for konkrete indsatser. Løsningen var at skabe en ny vision for Produced By med udgangspunkt i en grøn filosofi, dernæst at udvikle og drifte firmaet med udgangspunkt i dette. Derfor blev der etablereret en plan med indhold og praktisk gennemførelse.

Resultat

I begyndelsen var der ingen, der anede, at Produced By skulle blive til en grøn foregangsvirksomhed for hele verden. Samarbejdet med INDKOM og etableringen af langsigtede mål og strategi var med til at skabe klar billeddannelse og konkrete indsatser mod en udvikling af firmaets top- og bundlinje. I september 2019 kunne Produced By som den første filmproduktionsvirksomhed i verden lancere sig som CO2 neutral og bæredygtig. Den forstærkede position tiltrak allerede før lancering en stor ny spændende kunde og en stærk position for international opmærksomhed.

“Efter at have gået med nogle ideer og tanker et stykke tid, stødte vi ind i Steen fra INDKOM, der viste sig at være den helt rigtige person til at strukturere, facilitere og følge op på såvel strategiproces som konkret implementering. Vi fik taget et tigerskridt fremad med en superstærk profilering af virksomheden, hvor vi har ambitioner og hjerte 100% med. Samtidig har vi nu det bedste grundlag nogensinde for at udvikle virksomheden kommercielt.”

Ege B. Heckmann, CEO og Partner, Produced By