Produced By

Nytænkende profil og klar vision for fremtiden

Udfordring
Produced By er et produktionsselskab, der skaber film af høj kvalitet med spidskompetencer indenfor reklame-, portræt- og dronefilm. De er et kreativt kollektiv, der stræber efter at skabe effektfulde og visuelt fængende film – for både store og små virksomheder. Produced By har store ambitioner. Selvom selskabet er vokset gennem de sidste 3 år, havde de et ønske om at styrke salget og fokusere på større, sjovere og mere spændende opgaver. Udfordringen for Produced By var at finde den helt rigtige strategi for målrettet og langsigtet udvikling.

Løsning
For at indfri Produced Bys ambitioner indgik de i et strategiforløb med INDKOM. Gennem forløbet blev det klarlagt, at før Produced By kunne opnå en reel udvikling skulle der arbejdes med deres vision og fastlægges en strategi for konkrete indsatser. Løsningen var at skabe en ny vision for Produced By med udgangspunkt i en grøn filosofi, dernæst at udvikle og drifte firmaet med udgangspunkt i dette. Derfor blev der etablereret en plan med indhold og praktisk gennemførelse.

Resultat
I starten var der ingen der anede, at Produced By skulle blive til en grøn forgangsvirksomhed for hele verden. Samarbejdet med INDKOM og etableringen af langsigterede mål og strategi var med til at skabe klar billeddannelse og konkrete indsatser mod en udvikling af firmaets top- og bundlinje. I september 2019 kunne Produced By som den første filmproduktionsvirksomhed i verden lancere sig som CO2 neutral og bæredygtig. Den forstærkede position tiltrak allerede før lancering en stor ny spændende kunde og en stærk position for international opmærksomhed.

Hvad siger kunden om samarbejdet?

“Efter at have gået med nogle ideer og tanker et stykke tid, stødte vi ind i Steen fra INDKOM, der viste sig at være den helt rigtige person til at strukturere, facilitere og følge op på såvel strategi-proces som konkret implementering. Vi fik taget et tigerskridt fremad med en superstærk profilering af virksomheden, hvor vi har ambitioner og hjerte 100% med - samtidig har vi nu det bedste grundlag nogensinde for at udvikle virksomheden kommercielt."
Ege B. Heckmann, CEO og Partner, Produced By

Hvad siger konsulenten om samarbejdet?

”Fantastisk spændende at være med til at udvikle Produced Bys forretningskoncept fra at være en grå filmproduktionsvirksomhed blandt mange til at være en på verdensplan enestående virksomhed med en lysende grøn profil og en særledes sympatisk vision, der kommer til at bane vejen for vækst i såvel top som bundlinje.”
Steen Trærup, Konsulent INDKOM Steen Trærup, Konsulent INDKOM

Læs flere cases

Case: EL:CON

Case: EL:CON

Virksomheden EL:CON er en af landets største el-tekniske virksomheder. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet EL:CON Hornslet med salgsdialogen, og samtidig givet dem de rette værktøjer til at strukturere mødet med kunden.

Case: Vietz

Case: Vietz

Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet den familieejede virksomhed, Vietz El-installation, med i højere grad lykkedes med de initiativer, de sætter i gang.

Case: Nautronic

Case: Nautronic

Nautronic er en af verdens førende producenter af måltavlesystemer, der bruges på sportsanlæg verden rundt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet dem til en større indsigt i muligheder og trusler i de enkelte lande.

Start udviklingen af din forretning

Tag en snak med en af vores konsulenter i dag