Schaumburg Bendtsen case

Et langvarigt samarbejde, der skaber resultater

Udfordring

Schaumburg Bendtsen er en moderne bogholder, der fra sit kontor i Aarhus driver en landsdækkende forretning. På tværs af en lang række forskellige brancher hjælper de deres kunder med bogføring, momsregnskab, årsregnskab og lønberegning. Tilbage i 2016 ønskede Schaumburg Bendtsen at få hjælp til at strømline de interne processer samt arbejde mere strategisk med salg og markedsføring. Derfor valgte de at takke ja til en årsaftale fra INDKOM, som de lige siden har fornyet hvert år.

Løsning

Med årsaftalen fra INDKOM får Schaumburg Bendtsen månedligt besøg af INDKOMs konsulent René. I løbet af samarbejdet er der blevet arbejdet med alt fra overordnede ting som strategi til lavpraktiske udfordringer som timeregistrering. På de månedlige udviklingsmøder får Schaumburg Bendtsen sparring og konkrete løsninger, der sikrer en løbende udvikling af deres forretning.

Resultat

I løbet af de mange års samarbejde har Schaumburg Bendtsens forretning oplevet en sund vækst og en god udvikling. Men samarbejdet har på mange måder også været til gavn for INDKOM, der med stor glæde har kunnet bruge Schaumburg Bendtsens kompetencer indenfor bogføring. Derudover er en række virksomheder fra INDKOMs netværk endt med at blive kunder hos Schaumbrug Bendtsen. Det langvarige samarbejde har derfor skabt gode resultater for begge parter, hvilket netop er INDKOMs mission.  

Hvad siger kunden om samarbejdet?

"Vi har brugt INDKOM siden slut 2016, hvor jeg har haft et samarbejde med deres konsulent René. Som en mindre virksomhed uden bestyrelse eller advisory board har jeg haft et behov for professionel sparring. Nogle gange er det enormt værdifuldt at kunne vende en ide eller et problem. Rene kan trække på sin erfaring fra andre SMV’er, og det er noget, jeg har behov for. Det er det lange samarbejde, der virkelig gør en forskel, og det opnår man med denne årsaftale fra INDKOM."
Klaus Schaumburg, Adm. direktør, Schaumburg Bendtsen Klaus Schaumburg, Adm. direktør, Schaumburg Bendtsen

Hvad siger konsulenten om samarbejdet?

”Jeg kender efterhånden Klaus og hele forretningen Schaumburg Bendtsen utrolig godt. Det har været en fornøjelse at følge virksomheden igennem flere år og være med til at udvikle den. Modellen med månedlige udviklingsmøder og langvarigt samarbejde har gjort det muligt at skabe resultater på både kort og lang sigt."
René Andersen, Konsulent INDKOM

Læs flere cases

10 år som konsulent for Cklar Service

10 år som konsulent for Cklar Service

Igennem 10 år har vi samarbejdet med Cklar Service om strategi og drift. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt udvikling i virksomheden.

Forretningsudvikling for Dental2000

Forretningsudvikling for Dental2000

Sammen med Dental2000 har vi blandet andet udviklet servicekonceptet. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt udvikling i virksomheden.