TMS Partner

En årsaftale med fokus på forretningsmodellen

TMS Partner

Herning-virksomheden TMS Partner er i gang med en betydelig omstilling forretningen, hvilket kræver samarbejde med en ekstern konsulent. INDKOM har fornøjelse af at arbejde sammen med ejerlederne Torben Sørensen og Dorthe Lund om netop denne udfordring.

Indtil videre er resultatet en opdateret forretningsmodel og et spændende arbejde med at få tilrettet de interne arbejdsprocesser, så virksomheden kan komme tættere på at nå sit potentiale.

Om virksomheden

TMS Partner er en herningensisk smedevirksomhed, som fra starten har arbejdet med en netværkstankegang, hvor en lang række freelance-smede har spillet en central rolle i at levere høj kvalitet til slutkunden.

Nøglen i TMS partners succes er et ønske om at være en stærk partner, der levere en service ud over det sædvanlige, gennem kompetence, engagement og kreativitet.

Virksomheden blev grundlagt i 2002 og drives af Torben Sørensen og Dorthe Lund.

Fakta

  • Branche: Produktion og installation
  • Grundlagt i 2002
  • 6 ansatte
  • Herning

En ny forretningsmodel skaber fundament for fremtiden

Udgangspunktet for samarbejdet var Torben og Dorthe fælles ønske om at opdatere virksomhedens forretningsmodel, så den i højere grad understøtter deres ambitioner om at drive en topmoderne smedevirksomhed med vækst på både top- og bundlinje.

I samarbejde med INDKOMs konsulent blev der derfor udarbejdet en ny strategi, som sætter kursen for den nye tilgang. Arbejdet tog især udgangspunkt i Business Model Canvas, som blev brugt til at skabe det rette match mellem virksomhedens interne funktioner, det særlige værditilbud og behovet i markedet.

Resultatet er et nyt stærkt setup, der skal være grundlag for en mere rentabel virksomhed, som i højere grad er gearet til vækst.

Det siger kunden:

"Efter en periode med store forandringer føler vi, at vi nu er på det rette spor. Samarbejdet med Claus har været vigtigt for at hjælpe os med at omsætte ideer til handling.

Vi har stor tillid til Claus, hvorfor vi også har valgt at gøre ham til formand i vores bestyrelse. Det er en spændende tid for vores virksomhed."

Torben Sørensen, Direktør TMS Partner

Ejerlederen skal ud af driften og ind i cockpittet

Som hos så mange andre ejerledet virksomheder har både Torben og Dorthe oplevet en hverdag med alt for få timer i forhold til de mange opgaver. Derfor arbejder INDKOMs konsulent med at opdatere de interne processer, sådan at der bliver skabt mere tid til styring af virksomheden fremfor håndtering af driftsopgaver.

For at komme i mål med at løse denne udfordring er INDKOM involveret i arbejdet med at skabe en stærk medarbejderkultur, hvor alle brænder for at lykkedes med virksomhedens mission. Dertil har INDKOMs konsulent taget del i arbejdet med at få ansat de helt rigtige medarbejdere, på nøglepositioner i produktionen.

Alt sammen initiativer, der understøtter den opdaterede forretningsmodel med nye klare ansvarsområder fordelt på de rette hænder, som gør det muligt for ejerlederen at fokusere på de opgaver, der skubber virksomheden videre i sin rejse.

Det siger konsulenten:

"At ændre på grundessensen – fundamentet – for en virksomhed er et stort arbejde. Det er en fornøjelse at se effekten af arbejdet, særligt det forventede fremadrettede udbyttet i form af mere frigjort tid til Torben og Dorthe. TMS Partner er en spændende virksomhed med et stort potentiale"

Claus Damsgaard, konsulent og partner i INDKOM

Torben og Dorthe valgte en INDKOM Årsaftale

Årsaftalen er vores tilbud til de helt små virksomheder med op til 25 ansatte. Med en årsaftale får du som ejerleder tilknyttet en fast konsulent, som ca. en gang om måneden faciliterer udviklingsmøder, hvor vi sammen tager hånd om de udfordringer og ambitioner, som du står med.

Læs flere cases

10 år som konsulent for Cklar Service

10 år som konsulent for Cklar Service

Igennem 10 år har vi samarbejdet med Cklar Service om strategi og drift. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt udvikling i virksomheden.

Forretningsudvikling for Dental2000

Forretningsudvikling for Dental2000

Sammen med Dental2000 har vi blandet andet udviklet servicekonceptet. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har skabt udvikling i virksomheden.