Claus Damsgaard

Partner og Management konsulent
Område: Østjylland

22 18 70 60
 claus@indkom.dk
 LinkedIn

Erfaring
• Cand.merc. i strategi og ledelse
• Tidl. selvstændig i restaurationsbranchen
• Managementkonsulent med fokus på leder-, salg- og medarbejderudvikling
• Tidl. Uddannelseschef hos Solar
• 20 års ledelseserfaring
• Udlært elektriker

Resultater
• Stifter af INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde
• Har som selvstændig tidligere opbygget en årlig omsætning på 35 mio.kr. med 250 ansatte på fem forskellige lokationer 
• Har haft ansvaret for at udvikle og træne 650 ansatte 

Hvem er Claus?

Claus er konsulent i INDKOM, som han stiftede tilbage i 2012, fordi han havde en drøm om at lave et professionelt konsulenthus for SMV-virksomheder.

Vilje, lyst og energi er stærke kendetegn for Claus. Han giver nemlig aldrig op. Tværtimod motiveres han af glæden ved at skabe tryghed og langsigtede resultater, som kan mærkes i alle dele af kundens forretning.

Som udlært elektriker og med mange års erfaring som selvstændig og konsulent, har Claus siddet på begge sider af bordet. Han er derfor god til at sætte sig ind i de daglige udfordringer, som den enkelte virksomhed møder. Han har evnen til at se potentiale og finde frem til de løsninger, som passer bedst til din virksomhed.

Med Claus ved din side får du en konsulent, der vil slås for at indfri din virksomheds ambitioner. Han er en stærk samarbejdspartner, der tager hånd om hele din forretning – altid med mennesket i fokus.

Kunder: Se eksempler på Claus' arbejde

Udtalelse: Cklar Service

Udtalelse: Cklar Service

Hør Cliff fra Cklar Service fortælle hvorfor han har valgt at være kunde i INDKOM i mere end 5 år, og hvad han har fået ud af samarbejdet.

Udtalelse: Scanlabel

Udtalelse: Scanlabel

Hør Inge fra Scanlabel fortælle om samarbejdet med Claus, der har hjulpet dem med at arbejde mere fokuseret.

Case: Vietz

Case: Vietz

Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet den familieejede virksomhed, Vietz El-installation, med i højere grad lykkedes med de initiativer, de sætter i gang.

Viden: Læs indlæg skrevet af Claus

6 aktører du skal kende til for at få succes med dit B2B salg

6 aktører du skal kende til for at få succes med dit B2B salg

Hvis du arbejder med relationskabende B2B salg, så skal du læse dette indlæg. Her introducerer INDKOMs stifter Claus dig for "beslutningsenheden" - en model til at identificerer og forstå de 6 typiske aktører, der kan være involveret i en købsproces i en virksomhed.

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

Gode råd til virksomhedsejere og iværksættere

At starte samt drive egen virksomhed er på ingen måde en ligetil opgave. Der er mange op- og nedture, men heldigvis er de det hele værd. Det mener Claus som er INDKOMs stifter i hvert fald. I dette indlæg giver han derfor sine erfaringer og gode råd videre til alle, der har en iværksætter gemt i maven.