Claus Damsgaard

Partner og Management konsulent
Område: Østjylland

22 18 70 60
 claus@indkom.dk
 LinkedIn

Erfaring
• Cand.merc. i strategi og ledelse
• Tidl. selvstændig i restaurationsbranchen
• Managementkonsulent med fokus på leder-, salg- og medarbejderudvikling
• Tidl. uddannelseschef hos Solar
• 20 års ledelseserfaring
• Udlært elektriker

Resultater
• Stifter af INDKOM - Forretningsudvikling i øjenhøjde
• Har som selvstændig tidligere opbygget en årlig omsætning på 35 mio.kr. med 250 ansatte på fem forskellige lokationer 
• Har haft ansvaret for at udvikle og træne 650 ansatte 

Hvem er Claus?

Claus er konsulent i INDKOM, som han stiftede tilbage i 2012, fordi han havde en drøm om at lave et professionelt konsulenthus for SMV-virksomheder.

Vilje, lyst og energi er stærke kendetegn for Claus. Han giver nemlig aldrig op. Tværtimod motiveres han af glæden ved at skabe tryghed og langsigtede resultater, som kan mærkes i alle dele af kundens forretning.

Som udlært elektriker og med mange års erfaring som selvstændig og konsulent har Claus siddet på begge sider af bordet. Han er derfor god til at sætte sig ind i de daglige udfordringer, som den enkelte virksomhed møder. Han har evnen til at se potentiale og finde frem til de løsninger, som passer bedst til din virksomhed.

Med Claus ved din side får du en konsulent, der vil slås for at indfri din virksomheds ambitioner. Han er en stærk samarbejdspartner, der tager hånd om hele din forretning – altid med mennesket i fokus.

Kunder: Se eksempler på Claus' arbejde

Case: SKAKO Concrete

Case: SKAKO Concrete

Læs og se, hvordan INDKOM har hjulpet SKAKO Concrete til at få analyseret, udviklet og omorganiseret, så de nu står med en klar salgsstrategi for de næste tre år inklusiv en god skabelon og strategi til at indtage nye markeder.

Udtalelse: Cklar Service

Udtalelse: Cklar Service

Hør Cliff fra Cklar Service fortælle, hvorfor han har valgt at være kunde i INDKOM i mere end fem år, og hvad han har fået ud af samarbejdet.

Udtalelse: Scanlabel

Udtalelse: Scanlabel

Hør Inge fra Scanlabel fortælle om samarbejdet med Claus, der har hjulpet dem med at arbejde mere fokuseret.

Viden: Læs indlæg skrevet af Claus

Optimer din værdikæde uden besvær og tunge analyser

Optimer din værdikæde uden besvær og tunge analyser

I dette indlæg giver INDKOMs konsulent Claus en kort introduktion til begrebet værdikæde. Derudover kommer han med to konkrete øvelser og to simple værktøjer, som du kan bruge til at komme i gang med at optimere din virksomheds værdikæde.

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

Lav et godt jobopslag uden at spilde din tid

INDKOMs konsulent Claus giver her 8 gode råd til dig, der har brug for at finde den helt rigtige medarbejder, når du har travlt. Claus har også lavet en guide til, når du skriver jobopslaget. Følg den for en nem og overskuelig proces, så du får alt det væsentlige med og tiltrækker den rigtige kandidat.

6 aktører du skal kende til for at få succes med dit B2B salg

6 aktører du skal kende til for at få succes med dit B2B salg

Hvis du arbejder med relationskabende B2B salg, så skal du læse dette indlæg. Her introducerer INDKOMs stifter Claus dig for "beslutningsenheden" - en model til at identificerer og forstå de seks typiske aktører, der kan være involveret i en købsproces i en virksomhed.