Niels Sparre

Partner og Management konsulent
Område: Jylland

40 71 14 00
nsp@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Har drevet egen virksomhed siden 2005                                           
• Uddannet Cand.merc  
• MBA i Business Psychology
• Har taget SMV bestyrelsesuddannelse
• Certificeret i en række lederuddannelser og rekrutteringsværktøjer

Resultater
• Opbygget og drevet egen konsulentvirksomhed
Gennemført mere en 500 succesfulde rekrutteringer 
• Strategiudvikling og eksekvering i en lang række virksomheder
• Mere end 20 års erfaring med lederudvikling og ledergrupper
• Partner og ejer af virksomheden People Tools

Hvem er Niels?

Niels er konsulent og partner i INDKOM, hvor han er med til at drive og udvikle virksomheden. Niels har tidligere drevet  konsulentfirmaet Mindbiz, der sidenhen er fusioneret med INDKOM. 

Som kunde vil du opleve Niels som en energisk forretningsudvikler, der brænder for din forretning og de mennesker, der udgør den. Med hans store gåpåmod og positive attitude formår han altid at skabe udvikling og fremdrift i de virksomheder, han er en del af.  

Niels har mange års erfaring inden for forretningsudvikling. Hans spidskompetencer ligger i krydsfeltet mellem strategi, organisation og ledelse, hvor han skaber fælles retning og forståelse i de virksomheder han arbejder med. Derudover er Niels specialist i rekruttering af nye medarbejdere, hvilket han har arbejdet med i mere end 20 år. 

Med Niels som din samarbejdspartner får du en nærværende konsulent, der forstår at skabe menneskelig udvikling og resultater. Han er ikke bange for at udfordre og få sagt selv de svære ting til kunderne, men han gør det på en ordentlig og positiv måde, der skaber energi og fremdrift i virksomheden. 

Kunder: Se eksempler på Niels' arbejde

Strategiudvikling for Dagligvarehandlen

Strategiudvikling for Dagligvarehandlen

Læs casen om Dagligvarehandlen og bliv klogere på, hvordan arbejdet med en strategi i øjenhøjde kan være med til at gøre en forskel for alle medarbejdere og skabe fælles ejerskab og engagement i en organisation.

Rekruttering af direktør for SinoScan

Rekruttering af direktør for SinoScan

Læs casen om, hvordan INDKOMs konsulent og partner Niels Sparre hjalp virksomheden SinoScan med at finde deres nye CEO gennem en rekrutteringsproces med tæt dialog og samarbejde.