René Andersen

Management konsulent

31 13 95 15
ran@indkom.dk
LinkedIn

Erfaring
• Tidligere direktør i Marco Polo & Myplanet
• Ejer og stifter af Travelbiz, konsulentvirksomhed fokuseret på rejsebranchen
• Bred erfaring med bestyrelsesarbejde
• Tidligere leder i byggebranchen

Resultater
• Bestyrelsesmedlem i TUI Travels Activity Sector med en international portefølje på mere end 80 virksomheder
• Tidligere CEO for canadiske Quark Expeditions
• Salg af egne virksomheder
• Har været en succesfuld del af flere virksomhedshandler og fusioner
• Bidraget til kundeorienteret digital udvikling

Hvem er René?

René arbejder som konsulent i INDKOM, fordi han selv har stået i spidsen for en række virksomheder og har derfor stor erfaring indenfor ledelse, strategi og forretningsudvikling.

Som kunde i INDKOM vil du opleve, at René brænder for at skabe resultater. Han har selv haft hånden på kogepladen i hans mange år som selvstændig. Derfor ved han alt om, hvad der skal til for at drive en succesfuld virksomhed.

Rene forstår, at den daglige drift ofte fylder meget, og at det kan være svært at skabe rum til fremdrift og udvikling. Det formår han dog at lave om på med hans store erfaring indenfor strategi og udvikling. Derfor er han med til at skabe stor værdi og tryghed for de kunder, han samarbejder med.
Med René som samarbejdspartner kan du regne med ærlig, jordnær og brugbar sparring med fokus på det, der driver og udvikler din forretning. 

Kunder: Se eksempler på Renés arbejde

Salg- og marketingstrategi for ConPDS

Salg- og marketingstrategi for ConPDS

Som et lille firma er det vigtigt, at alle processer kører så effektivt som muligt. Læs casen og se, hvordan INDKOM har hjulpet med at automatisere salgsprocessen og skabe større omsætning og bedre bundlinje.

Forretningsudvikling for Schaumburg Bendtsen

Forretningsudvikling for Schaumburg Bendtsen

Schaumburg Bendtsen har været kunde i INDKOM i mere end fire år. Læs casen og bliv klogere på, hvordan samarbejdet har udviklet sig til at skabe stor værdi for begge parter.

Viden: Læs indlæg skrevet af René

8 gode råd til generationsskifte

8 gode råd til generationsskifte

I dette indlæg giver INDKOMs konsulent René hans erfaringer videre til virksomhedsejere, der skal igennem et generationsskifte. Det handler blandt andet om at begynde processen i god tid for både den nuværende og kommende ejers - og ikke mindst virksomhedens skyld.

Tjekliste: Hvad kendetegner den gode leder?

Tjekliste: Hvad kendetegner den gode leder?

Hvad kendetegner en god leder? Det giver vores konsulent René sit bud på i dette indlæg, hvor han opstiller en tjekliste med ni karaktertræk, som en god leder skal have. Så test dig selv af og brug listen til at reflektere over dine egne lederevner. Det kan være den kan motivere dig til at blive endnu bedre!

7 trin til effektiv uddelegering

7 trin til effektiv uddelegering

Ledelse handler om at gøre sine medarbejdere i stand til at skabe resultater ikke om at gøre alting selv. Den gode leder formår derfor at uddelegere opgaver til andre. I dette indlæg giver René dig syv konkrete tips, du kan bruge til at blive bedre til uddelegering.