Skip to main content

Rekruttering af medarbejdere, specialister og CXO i Aarhus

INDKOMs rekrutteringsteam hjælper dig med at finde den næste medarbejder, specialist eller CXO i Aarhus-området. Vi tilbyder rekrutteringsforløb tilpasset jeres ønsker. Vores erfaring, fleksible samarbejdsløsninger og konkurrencedygtige priser gør os til et oplagt valg til jeres næste rekruttering.

Erfarne rekrutteringskonsulenter
skaber resultater

Hos INDKOM møder du erfarne rekrutteringskonsulenter. Det giver dig tryghed for en solid proces, der kan tilpasses jeres situation, og som kan levere de rette kandidater til jeres stilling.

Med over 500 succesfulde rekrutteringer er Niels Sparre klar til at løfte de fleste rekrutteringsopgaver. Sammen med resten af rekrutteringsteamet kan Niels hjælpe jer videre med ansættelse af nye medarbejdere, onboarding, outplacement og øvrige rekrutteringsopgaver. Tag fat i Niels eller en af vore andre konsulenter og få en introduktion i dag.

Niels rekruttering

Rekruttering Aarhus – hvorfor vælge INDKOM?

En sikker hånd

Med erfarne konsulenter øger du chancen for at finde de rette kandidater til stillingen. Samtidig mindsker du risikoen for dyre fejlansættelser. Det kan nemlig være en bekostelig affære at skulle genansætte til en stilling, fordi matche alligevel ikke var det.

En tilpasset proces for rekruttering

I INDKOM rekruttering har vi en arbejdsproces, der kan tilpasses jeres ønsker. Vi kan være med hele vejen af A-Z, eller vi kan være med i de faser, der er behov for. Vigtigst for os er det gode samarbejde og klar kommunikation, hele vejen igennem. Det er vores måde at sikre tilfredse kunder.

Rimelige priser

Hos INDKOM er også være priser i øjenhøjde. Vi tilbyder rekrutteringssamarbejder i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Kontakt os for at høre mere om rekruttering

Få en uforpligtende introduktion og hør mere, hvordan vi tiltrækker kandidater til Aarhusianske virksomheder. Vi kan hjælpe jer, uanset om I søger medarbejdere, specialister eller CXO.

Vi ser frem hjælpe jer frem til det næste rigtige match. Kontakt en af vores konsulenter nedenfor og få hjælp til rekruttering Aarhus.

Lad os tage en snak om jeres rekrutteringsbehov

Hent vores e-bog:
Gode råd til din rekruttering